Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Καλαμάτα και η Σοφία Σακοράφα

ΣΤΙΒΟΣ
20 Απριλίου 2022 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης (19/4), στην Καλαμάτα, αφορμή στάθηκε το προπονητικό καμπ αλμάτων,

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης (19/4), στην Καλαμάτα, αφορμή στάθηκε το προπονητικό καμπ αλμάτων, που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία με τη συμμετοχή περίπου 40 αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα. Ανάμεσά τους και αθλήτριες της Κέρκυρας με τον προπονητή Π. Σκορδίλη, όπου βρίσκονται μαζί με άλλους αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, και ο τέταρτος στους ολυμπιακούς στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι αθλητές μας γυμνάζονται πολύ καλά εδώ,  οι προπονητές των αλμάτων κάνουν τη δουλειά τους,  ο στόχος μας είναι τα νέα παιδιά να γυμνάζονται παράλληλα με τους κορυφαίους αθλητές μας, να παρασύρονται από αυτούς.

Φέτος είναι μεγάλη χρονιά με πολλές διοργανώσεις, στον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας υπάρχουν ήδη και οι Ολυμπιακοί του 2024 στο Παρίσι.  Ελπίζω να βελτιωθούν μελλοντικά οι υποδομές σε όλη τη χώρα γιατί το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό για την πρόοδο του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Η Ομοσπονδία επενδύει φέτος στα προπονητικά καμπ, μέσα από τα οποία θεωρεί πως μπορεί να επιτύχει βελτίωση στο προπονητικό σκέλος, αλλά και στην αυτοβελτίωση των αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια