Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι παλαίμαχοι του κρίκετ τίμησαν τον Λάκη Γούστη

ΚΡΙΚΕΤ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
30 Μαΐου 2022 / 15:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αγάπη για το κρίκετ και οι δεσμοί φιλίας που αναπτύσσονται μέσα από τον αθλητισμό κρατάνε μια ζωή, όπως και η αναγνώριση για αυτούς που ξεχωρίζουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αγάπη για το κρίκετ και οι δεσμοί φιλίας που αναπτύσσονται μέσα από τον αθλητισμό κρατάνε μια ζωή, όπως και η αναγνώριση για αυτούς που ξεχωρίζουν.

Έτσι μια ομάδα παλιών αθλητών του κρίκετ με αφορμή έναν αγώνα που έδωσε το πρωί της Κυριακής στην Κάτω Πλατεία (στο ιστορικό γήπεδο του κρίκετ), με αντίπαλο τη ΓΕ Θιναλίου, θεώρησε σωστό να τιμήσει μια μεγάλη μορφή του κρίκετ, που οικογενειακά έχει προσφέρει και σε ποιότητα και σε ήθος στο άθλημα.

Μιλάμε για το μέλος της Ομοσπονδίας κ. Στυλιανό (Λάκη) Γούστη, έναν άνθρωπο με πάθος για το άθλημα, που πέραν της οικογενειακής παράδοσης σαν παίκτης, προσφέρει όπου του ζητηθεί και χαίρει καθολικής εκτίμησης, όχι μόνο στο χώρο του κρίκετ (για την προσφορά του) αλλά και της κοινωνίας της Κέρκυρας σαν άνθρωπος για το ήθος του.  

 Η ανάρτηση των Παλαιμάχων που τον τίμησαν αναφέρει:

«Ο Σύλλογος των Παλαιμάχων αθλητών ΚΡΙΚΕΤ, βράβευσε στα πλαίσια του φιλικού αγώνα με την Γ.Ε.Θ. μια εμβληματική μορφή του Κερκυραϊκού αθλητισμού τον Στυλιανό Γούστη. Εδώ και 50 χρόνια ο δικός μας ΛΑΚΗΣ, γιος κρικετίστα, ο ίδιος, πατέρας αθλητή ΚΡΙΚΕΤ και παππούς του κρικετίστα Λάκη του νεωτέρου, προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο άθλημα. Το Ευχαριστώ των παλαιμάχων στο πρόσωπο του, είναι το λιγότερο που του οφείλει το άθλημα».

Δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει ο κ. Γούστης για την βράβευση λέγοντας:

«Το να δεχθώ ένα ευχαριστώ και μια τιμητική πλακέτα ήταν μεγάλη τιμή για μένα, το ανταποδίδω με χίλια ευχαριστώ».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια