Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σάββατο 4/6 Αχιλλέας Νυμφών – ΑΕ Κανονιού γηπ. Ολύμπου

ΕΠΣΚ
03 Ιουνίου 2022 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τελικός του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΚ ορίστηκε για το Σάββατο 4 Ιούνη στο γήπεδο του Ολύμπου και θα ξεκινήσει στις 6μ.μ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τελικός του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΚ ορίστηκε για το Σάββατο 4 Ιούνη στο γήπεδο του Ολύμπου και θα ξεκινήσει στις 6μ.μ.  Κάτω από γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο του νησιού και ήταν αιτία της διακοπής του κυπέλλου Κ16 από την ΕΠΣΚ, θα έχουμε ένα ματς που πρέπει να το ευχαριστηθούν τα παιδιά και ο κόσμος (οι γονείς κυρίως) να μάθουν πως δεν χρειάζεται να προβαίνουν σε ενέργειες χούλιγκαν μπροστά στα παιδιά τους, δίνοντας το χείριστο παράδειγμα για την μετέπειτα ζωή τους.

Οι δυο ομάδες που θα βρεθούν στον τελικό δείχνουν πανέτοιμες και αποφασισμένες να κατακτήσουν το τρόπαιο, με το γήπεδο του Ολύμπου να τις φιλοξενεί σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 18.00.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕ Κανονιού είναι ουσιαστικά η ομάδα που πήρε μέρος και στο πρωτάθλημα ανδρών της  Α΄ κατηγορίας και τα πήγε περίφημα και τα παιδιά που αγωνίζονται είναι μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κέρκυρα.

Η ομάδα των Νυμφών που θα πρέπει να ταξιδέψει από αρκετά μακριά, έκανε πρόσκληση και στου φίλους της να στηρίξουν τα παιδιά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με το λεωφορείο της αποστολής, αναρτώντας το παρακάτω μήνυμα:   

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό. Ελάτε να στηρίξουμε τα παιδιά μας. Σάββατο 15:10 αναχώρηση λεωφορείου από τον Πλάτωνα. 15:30 από την πλατεία Νυμφών. Το λεωφορείο μας μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 30 φιλάθλους!!

Σας περιμένουμε!!

 


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια