Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην καλύτερη πεντάδα ο Βασίλης Βλάσσης

ΜΠΑΣΚΕΤ
04 Ιουλίου 2022 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε κατά καιρούς επικρίνει την άθλια κατάσταση που έχει το μπάσκετ της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια, αλλά όσο ξεχωρίζει έστω και ένα παιδί πάντα υπάρχει ελπίδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε κατά καιρούς επικρίνει την άθλια κατάσταση που έχει το μπάσκετ της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια, αλλά όσο ξεχωρίζει έστω και ένα παιδί πάντα υπάρχει ελπίδα. Ο Βασίλη Βλάσσης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Φαίακα και πήρε μεταγραφή στον Προμηθέα Πέτρας, αφού ξεχώρισε το ταλέντο του και η ποιότητά του.

Με την ομάδα της Πάτρας έφτασε στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, όπου έχασε τον τίτλο από την ομάδα ΔΕΚΑ.  Όμως ο Βασίλης έκανε ένα εξαιρετικό ματς, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του, πέτυχε στον τελικό 19 πόντους, ενώ εξελέγη και στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, μαζί με Λευτέρη Λιοτόπουλου και Ανδρέα Πατρίκη των πρωταθλητών, με  Νεοκλή Αβδάλα του Παναθηναϊκού και Στέλιο Μαραγκουδάκη του Περιστερίου. Μεγάλη τιμή για τον εξαίρετο Κερκυραίο αθλητή, με το μέλλον να του ανήκει.

Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια οι Κερκυραίοι Χρυσικόπουλος και Σκορδίλης ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας των ανδρών, έδειξαν το δρόμο και εκτίμησή μας είναι πως αν συνεχίσει να δουλεύει ο Βασίλης έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια