Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βόμβα, ενίσχυση του ΠΑΟ Κορακιάνας,  με Δ. Κοιλιάρα

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ
20 Ιουλίου 2022 / 15:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΠΑΟ Κορακιάνας έχει γράψει τη δική του ιστορία παλιότερα, στο ποδόσφαιρο του νησιού μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΠΑΟ Κορακιάνας έχει γράψει τη δική του ιστορία παλιότερα, στο ποδόσφαιρο του νησιού μας. Μάλιστα είχε ανέβει στην Δ΄ Εθνική τη δεκαετία του ΄80, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια, από όταν ξεκίνησαν εργασίες στο γήπεδό του και ακόμη δεν τελείωσαν, βολόδερνε στην Β΄ και Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Πέρσι κάνοντας πολλές μεταγραφές έμπειρων παικτών οι οποίοι έχουν παίξει σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική (Β. Πετρόγιαννης, Ν. Κονισπολιάτης, Γ. Ανυφαντής, Σπ. Μεσημέρης, Π. Πάγκαλης κλπ) πήρε τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο και ανέβηκε στην Α1 κατηγορία. Και φαίνεται ότι ανέβηκε για να μείνει, αφού η διοίκηση φρόντισε να έλθει σε συμφωνία και να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που ήθελε.

Όμως εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση για συμφωνία στην ομάδα ενός μεγάλου ονόματος για τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού έχει παίξει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας Κ21, του Δημήτρη Κοιλιάρα. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει παίξει παλιότερα στον Κρόνο (2018-2019) και αποτέλεσε το βαρόμετρο για την κατάκτηση τότε του τίτλου της Γ΄ Εθνικής.  Μπορεί να είναι στα 36 του χρόνια, αλλά για το τοπικό πρωτάθλημα θα είναι πολυτέλεια. Με την κίνηση αυτή ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι έχει στόχους  υψηλούς και περιμένουμε να δούμε ποιες άλλες κινήσεις θα κάνει στη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Το σωματείο μας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Κοιλιάρα !!! Πρόκειται για την ιστορικότερη μεταγραφή που έχει κάνει η ομάδα μας, μετά από μεγάλη προσπάθεια του προέδρου μας και της διοίκησης, που στέφθηκε από επιτυχία

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 23/02/86, διεθνής με την Εθνική Ελλάδος U-21 και με θητεία στην Α' εθνική και σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί σε: Πανιώνιο, Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ιαλυσό, Ηρακλή Ψαχνών, Πάφο, Σπάρτη, Ηρόδοτο,  Κρόνο Αργυράδων και τελευταία στον Αλμυρό.

Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του, ευχόμενοι κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Δημήτρη».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια