Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεάν γυμναστήριο ως 18 ετών στους παίκτες ΑΕΛ & Κάβου

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
22 Ιουλίου 2022 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε διαφορετική βάση θέλει να στηρίξει το αύριο της η ΑΕ Λευκίμμης και μέσα στους φετινούς στόχους είναι η ανάπτυξη της Ακαδημίας καλώντας τα παιδιά να ενταχθούν σε αυτήν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε διαφορετική βάση θέλει να στηρίξει το αύριο της η ΑΕ Λευκίμμης και μέσα στους φετινούς στόχους είναι η ανάπτυξη της Ακαδημίας καλώντας τα παιδιά να ενταχθούν σε αυτήν. Μια κίνηση με απώτερο στόχο να γεμίσει το ρόστερ της ΑΕΛ με παιδιά της περιοχής και αυτά να την οδηγήσουν ακόμη ψηλότερα.

Στις φετινές θετικές κινήσεις είναι η συνεργασία με τον ΑΟ Κάβος, όπου δείχνει ότι αυτό χρειάζεται σε μια περιοχή, όπου πρέπει να υπάρχει όραμα  και στόχοι για το καλό της νεολαίας και του αθλητισμού της περιοχής.

Στον αθλητισμό σήμερα τα πράγματα εξελίσσονται με το «γυμναστήριο» για τους αθλητές-τριες είναι πλέον μέρος της προπόνησης, αφού εκεί (με τα διάφορα μηχανήματα) βελτιώνουν πολλά από τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ανέβη κανείς ψηλά.

Η ΑΕ Λευκίμμης, αλλά και ο ΑΟ Κάβος σε συνεργασία με το γυμναστήριο Bodyaction gym (ιδιοκτησίας του προπονητή του Κάβου Σπύρου Παλαιοχωρίτη – καθηγητή φυσικής αγωγής, προπονητή ποδοσφαίρου), προσφέρουν δωρεάν συνδρομή στους ποδοσφαιριστές ως 18 ετών. Μια κίνηση που δείχνει το ενδιαφέρον για τα παιδιά και κυρίως τον τρόπο όπου θα προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το αύριο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Στην Αθλητική Ένωση Λευκίμμης, τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό στο νησί της Κέρκυρας, εργαζόμαστε συνεχώς πάνω στην ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, θέλοντας να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και η ομάδα μας να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο.

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κάβου προσφέρουμε δωρεάν συνδρομή στο γυμναστήριο Bodyaction gym για ποδοσφαιριστές έως 18 ετών, όπου με τη βοήθεια του έμπειρου γυμναστή και προπονητή Σπύρου Παλαιοχωρίτη, θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν πάνω στη φυσική κατάσταση και τη σωματοδομή τους.

Φυσικά πάντα δίπλα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα βρίσκεται το εξειδικευμένο προπονητικό team της ομάδας μας που θα τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια