Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλοκαιρινές δραστηριότητες του Ηρακλή Κέρκυρας

TAE KWON DO
07 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ηρακλής Κέρκυρας είναι ένας σύλλογος που καλλιεργεί στο νησί το TAE KWON DO, ένα Ολυμπιακό άθλημα που έχει δώσει Ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ηρακλής Κέρκυρας είναι ένας σύλλογος που καλλιεργεί στο νησί το TAE KWON DO, ένα Ολυμπιακό άθλημα που έχει δώσει Ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα μας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχουν πολλές διακρίσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου. Το καλοκαίρι προσφέρεται για λίγη χαλάρωση, αλλά ο «Ηρακλής» δεν ησυχάζει και για το λόγο αυτό υπήρξαν και δραστηριότητες στις οποίες πήρε μέρος, με «αποστολές» εκτός Κέρκυρας. Για αυτές ενημέρωσε με το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» έλαβε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.

Στις 22-7-2022 ο σύλλογός μας έλαβε μέρος στο προπονητικό camp που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος  TAE KWON DO Ιωαννίνων «ΖΗΚΟΣ» που έλαβε χώρα στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων με Συμμετοχή 25 Αθλητικών Σωματείων από όλη την Χώρα και 150 Αθλητών του Ολυμπιακού Αθλήματος υπό την καθοδήγηση του πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή κ Κακαρέλη Νικολάου και τη συνεργασία του Προπονητή του Συλλόγου κ. Ζήκου Βασιλείου.

Στις 6 Αυγούστου συμμετείχαμε στο 2 ο διαδικτυακό TaeKangWon Open Poomsae Championships με 6 αθλητές που διακρίθηκαν όλοι

Στις 8 – 14 Αυγούστου τα παιδιά του «ΗΡΑΚΛΗ» βρέθηκαν στην πανέμορφη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην κατασκήνωση «ΓΛΑΡΟΙ» όπου πέρασαν ευχάριστα ένα 7ήμερο χαλάρωσης, δραστηριοτήτων και ξεκούρασης.

Τέλος συμμετείχε σε προπονητικό camp Poomsae υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημήτρη Καλτσά, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 22 – 26 Αυγούστου και συμμετείχαν 7 σύλλογοι και 70 αθλητές.  Έτσι το καλοκαίρι πέρασε ευχάριστα συνδυάζοντας τη διασκέδαση, τη χαλάρωση αλλά και προπονήσεις και αγώνες.

Έφτασε η ώρα για την έναρξη της νέας περιόδου και με πολύ κέφι αθλητές και προπονητές ξεκίνησαν από την 1 η Σεπτεμβρίου. Ο Σύλλογος μας άνοιξε τις πόρτες του και μαζί με τους παλιότερους αθλητές έχουν την δυνατότητα να γραφτούν και νέοι.

Όπως κάθε χρόνο όσοι νέοι αθλητές γραφτούν τον Σεπτέμβριο ο Σύλλογος τους κάνει δώρο την στολή του Taekwondo!

Σας περιμένουμε με χαρά.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια