Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι 15χρονοι Αράθυμος και Βλάχος στον Όλυμπο

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
15 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος ο οποίος έκλεισε την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 88 χρόνια ζωής, το παλιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο του νησιού, πάντα έδινε βάση στον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή, αλλά και ευκαιρίες στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος ο οποίος έκλεισε την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 88 χρόνια ζωής, το παλιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο του νησιού, πάντα έδινε βάση στον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή, αλλά και ευκαιρίες στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ήταν το σωματείο που ένα ταλέντο θα έβρισκε το χώρο να αξιοποιηθεί και ο λόγος που από όλο το νησί, πολλά παιδιά φόρεσαν τη φανέλα του. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί αρχικά να φτιάξει τις εγκαταστάσεις του, που αυτή τη στιγμή είναι καλύτερες από ποτέ, ενώ δεν αφήνει και το αγωνιστικό κομμάτι, κυρίως επενδύοντας  σε νέους.

Είναι ένας οργανισμός που έχει την αναβαθμισμένη πλέον Ακαδημία του, από εκεί τα παιδιά πηγαίνουν στην Θύελλα, που αγωνίζεται με 15χρονα και 16χρονα παιδιά στην Β΄ΕΠΣΚ, ενώ οι καλύτεροι κάθε χρόνο ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Εννοείται ότι διατηρεί και τμήμα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που μετέχουν σε πολλούς αγώνες με Φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η παράδοση αξιοποίησης των ταλέντων και η προσπάθεια να έχει μόνο κερκυραίους συνεχίζεται και σήμερα, όπου πέρα των παιδιών που ανέβηκαν φέτος από τη Θύελλα, έκανε δυο σπουδαίες προσθήκες 15χρονων ποδοσφαιριστών, του Σπύρου Αράθυμου και του Βαγγέλη Μακρή, οι οποίοι ξεχώρισαν ιδιαίτερα με τη μικτή ομάδα της ΕΠΣΚ τη σεζόν που τελείωσε και αγωνίστηκαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, με τον Αράθυμο να είναι ο μεγάλος «γκολτζής» της ομάδας, αφού η ευχέρεια του στο σκοράρισμα είναι χαρακτηριστική. Δυο παιδιά που δεν θα μας κάνει έκπληξη να είναι στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, αφού ο προπονητής Άκης Πανδής όχι μόνο θα τα βοηθήσει τα παιδιά να εξελιχθούν, αλλά και θα τους δώσει αυτό που αξίζουν, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το δρόμο για να τα βοηθήσει. Για την προσθήκη των νεαρών ενημέρωσε ο Ιστορικός.

 

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Ολύμπου ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τους Σπύρο Αράθυμο (15 ετών) και Βαγγέλη Μακρή (15 ετών). Πρόκειται για δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν και διακρίνονταν στην Κ-16 του Κοντοκαλίου και την Μικτή ομάδα Κ-15 της ΕΠΣΚ.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να αποτελέσουν την νέα γενιά ποδοσφαιριστών του Ολύμπου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια