Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε νέα αναμονή ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρα Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ
18 Οκτωβρίου 2022 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Όλα δείχνουν ότι το σίριαλ της Γ΄ Εθνικής και κυρίως η έναρξή του έχει και άλλα επεισόδια, με την ΑΕ Λευκίμμης και τον Αστέρα Πετριτή να είναι πολλές εβδομάδες στην αναμονή.

ΑΘΗΝΑ. Όλα δείχνουν ότι το σίριαλ της Γ΄ Εθνικής και κυρίως η έναρξή του έχει και άλλα επεισόδια, με την ΑΕ Λευκίμμης και τον Αστέρα Πετριτή να είναι πολλές εβδομάδες στην αναμονή. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για συμμετοχή έληξε τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη, αλλά υπάρχει πρόβλημα στο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες η ΕΠΟ για καταρτισμό Ομίλων, να προχωρήσει σε κλήρωση κλπ και δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα αποφασίσουν, ίσως συζητηθεί στην ΕΕ την Πέμπτη.

Όλο αυτό επειδή ο Πανδραμαϊκός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, μετά την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ να προβιβάσει τον Ηρακλή Λάρισας στην Super League 2, ενώ κατά την άποψή του θα έπρεπε αυτός να ανέβει.

 

Η ανακοίνωση

Ο Πανδραμαϊκός Αθλητικός Όμιλος, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, αγωνιζόμενος για τα δίκαια του, την εφαρμογή των κανόνων δικαίου και την τήρηση των θεσμών του αθλήματος, προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.

Όπως λένε οι πληροφορίες ζητεί να κηρυχθούν άκυρες δύο αποφάσεις της ΕΕ/ΕΠΟ, πέραν από αυτή του προβιβασμού του Ηρακλή Λάρισας και η απόφαση παραμονής στη Γ’ Εθνική των σωματείων Αγροτικός Αστέρας, Θερμαϊκός Θέρμης, Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού.

Έχουμε συνολικά έξι ομάδες στη κόψη του ξυραφιού, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να πρέπει να περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου για να προχωρήσει, άσχετα με τις έως τώρα αποφάσεις της.

Αυτό θα πάρει κάποιες μέρες, θεωρώ ότι ΑΕΛ και Αστέρας Πετριτή θα περιμένουν, όπως και 65 άλλες ομάδες τις εξελίξεις και το πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει πριν τον Νοέμβρη με ότι αυτό συνεπάγεται, λόγω της φετινής του μορφής (18 ομάδες σε κάθε όμιλο), που θα απαιτήσει και εμβόλιμες αγωνιστικές.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια