Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Πετριτής 5-0 το Περιβόλι, ο Κρόνος 0-0 με την ΑΕ Λευκίμμης

ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΑΝΗΣ"
26 Οκτωβρίου 2022 / 18:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», ξεκίνησε με πέντε από τους έξι αγώνες του προγράμματος, αφού αυτός ανάμεσα σε Παξούς και Αχιλλέα Νυμφών αναβλήθηκε και θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος  Σαββανής», ξεκίνησε με πέντε από τους έξι αγώνες του προγράμματος, αφού αυτός ανάμεσα σε Παξούς και Αχιλλέα Νυμφών αναβλήθηκε και θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Είναι διπλοί οι αγώνες σε αυτή τη φάση, οπότε θα έχουμε και ρεβάνς για να βγουν οι ομάδες που θα φτάσουν στους οκτώ (προημιτελική φάση), εκεί όπου θα βρουν τον Όλυμπο και τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου που ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης και προκρίθηκαν χωρίς αγώνα.

Μετά τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων σίγουρα θα πάρουν την πρόκριση Αστέρας Πετριτή και Κάβος που πέτυχαν καθαρές νίκες, ενώ προβάδισμα έχουμε για ΑΕ Λευκίμμης και Οδυσσέα Αυλιωτάν. Αναλυτικά:   

Ο Κρόνος ήξερε τις μεγάλες δυσκολίες κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης, έπαιξε πολύ αμυντικά, προσπάθησε να μη δεχθεί τέρμα και τα κατάφερε, αποσπώντας 0-0 από την αντίπαλό του που είναι μια κατηγορία πιο πάνω και είχε καθολική υπεροχή και ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά δεν μπόρεσε. Η ΑΕΛ είναι καλύτερη σαν ομάδα, έμπειρη και αναμένεται να πάρει την πρόκριση.

Ο Αστέρας Πετριτή κλάσεις ανώτερος νίκησε εύκολα με 5-0 την Αναγέννηση Περιβολίου, είχε ήδη από το ημίχρονο προηγηθεί με 3-0 και ουσιαστικά πέρασε στην επόμενη φάση, με το 2ο ματς που θα γίνει να χαρακτηρίζεται απλή διαδικασία. Η διαφορά μιας κατηγορίας ανάμεσα στις δυο ομάδες αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και στο σκορ.  

Ο Οδυσσέας Αυλιωτών πήρε σημαντική νίκη στις Καρουσάδες επί της Ολυμπιάδας με 2-1, έχοντας πλέον το πάνω χέρι, αλλά υπάρχει και η ρεβάνς για να δούμε την ομάδα που θα περάσει στους 8.

Στο α΄ μέρος η Βολίδα να έχασε πέναλτι και δεν είχαμε σκορ, αλλά στην επανάληψη ο Κάβος πέτυχε τρία γκολ και νίκησε 3-0, έχοντας σαφώς προβάδισμα πρόκρισης.

Να σημειώσουμε ότι από φέτος στο κύπελλο δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.  

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα 24/10  ώρα 16.00

Αστέρας Πετριτή – Αναγέννηση Περιβολίου 5-0

Κρόνος Αργυράδων - ΑΕ Λευκίμμης 0-0

Ολυμπιάδα – Οδυσσέας Αυλιωτών  1-2

ΑΟ Κάβος – Βολίδα 3-0                                         

ΑΕ Κανονιού – ΑΟ Κέρκυρα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια