Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το φιλανθρωπικό τουρνουά «Σπ. Καρπατσέλης» Κυριακή 18/12

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
08 Δεκεμβρίου 2022 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κεντρική σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας που εδρεύει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Β. Καρπατσέλη θα διοργανώσει και φέτος φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κεντρική σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας που εδρεύει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Β. Καρπατσέλη θα διοργανώσει και φέτος φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης, στη μνήμη του 14χρονου αθλητή Σπύρου Καρπατσέλη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την 1/12/2020 στις Αλυκές.

Μια εκδήλωση που έχει κοινωνικό χαρακτήρα, παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε 200 περίπου παιδιά μικρών ηλικιών 8 ως 12 ετών , από τη Λευκίμμη ως την Αχαράβη, να βρεθούν μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτό που αγαπούν και μαθαίνουν στις Ακαδημίες του νησιού. Η διοργανώτρια ενημέρωσε για το τουρνουά.

 

Δελτίο τύπου

Δεκέμβριος: ο μήνας της αγάπης. Η  γέννηση του θεανθρώπου μας οδηγεί στην δικιά μας πορεία προς το φως της ζωής.  Οι έννοιες της  αλληλεγγύης και της προσφοράς αναζητούν την δικιά τους μετουσίωση στο θαύμα της ψυχής του καθενός .

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κεντρική Σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συνδιοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Σπύρου Καρπατσέλη, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων νήσων.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της σχολής μας στην Κέρκυρα, από ώρες 09:00-15:00, με την συμμετοχή πολλών ακαδημιών του νησιού μας και όχι μόνο, καθώς και με την παρουσία διαφόρων φορέων της περιοχής. Συγκεκριμένα στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι εξής ομάδες: Σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας, Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Κέρκυρας, Α.Ε. Λευκίμμης, ΟΦΑΜ, Όλυμπος Κέρκυρας, Αστέρας Πετριτή, Θιναλιακός.

Μεγάλος αρωγός και της φετινής διοργάνωσης με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εκτός από τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Σπύρος Καρπατσέλης», καλούμε παράλληλα και τον απλό φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να δώσει το παρόν, φέρνοντας ο καθένας οτιδήποτε δύναται από είδη πρώτης ανάγκης, υποστηρίζοντας τον παραπάνω ιερό σκοπό.

Τέλος, στις κατηγορίες Κ-8, Κ-10 και Κ-12 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και η προγραμματισμένη αγωνιστική ημέρα του αναπτυξιακού πρωταθλήματος.

Η Κεντρική Σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή στην επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού του τουρνουά.

Εκ μέρους του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού και της εταιρίας SPORTteam θα παραβρεθεί ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού Νοτιοδυτικής Ελλάδος, κ Παναγιώτης Παναγούτσος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια