Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψάχνει αμυντικό μέσο ο ΑΟΚΚ... παγώνει του Μαραγκού

αοκκ
29 Δεκεμβρίου 2016 / 18:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει δυο ουσιαστικά θέσεις ψάχνει η Κέρκυρα, αυτή του αμυντικού μέσου, αλλά παράλληλα ο ποδοσφαιριστής να μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός.

Υπάρχει ο Στέφανος Σιόντης που έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός και στις δυο αυτές θέσεις και κάτι ανάλογο θέλει ο Μιχάλης Γρηγορίου, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα υπάρξουν κούραση, τραυματισμοί, κάρτες. Αυτό προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος θέλει να αποκτήσει η ομάδα έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, χωρίς να σημαίνει ότι μόνο αυτόν έχει ζητήσει από το Δ.Σ.  Η περίπτωση Μαραγκού φαίνεται ότι απομακρύνθηκε, η Κέρκυρα φαίνεται να μην περιμένει την απόφαση του παίκτη της Βέροιας και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια της. Μαζί βέβαια και άλλες για θέσεις που έχει ζητήσει ο τεχνικός ενίσχυση και μια από αυτές είναι ενός επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα. 
Ο Τρικαλινός Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τα καθοριστικό ματς της ερχόμενης Τετάρτης 4/1/2017 με το οποίο ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Κέρκυρα τη νέα χρονιά, ένα παιγνίδι εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Βοηθούς του θα έχει τον Γ. Πασχάλη από τα Γιάννενα και τον Η. Νατσιούλα από την Λάρισα, ενώ 4ος ορίστηκε ο Δ. Θάνος από τα Γρεβενά.   
Και επίσημα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της Κ17 Βαγγέλη Καρπατσέλη, κάτι που κυκλοφορούσε εδώ και δυο βδομάδες, ή αν θέλετε αμέσως μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΠΣΚ και φυσικά όλοι το συνδέουν με αυτές, να ην ξεχνάμε ότι την επομένη άλλαξε και ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό Μαντουκιού, τον οποίον ελέγχει ο Βαγγέλλης Καρπατσέλης. Η ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΑΕ αναφέρει:  
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή U17 Καρπατσέλη Ευάγγελο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα συνεχίζει την συνεργασία της με την «ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» με την ονομασία «Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια