Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη στην β΄ φάση 24-26/3 οι έφηβοι του ΝΑΟΚ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
08 Μαρτίου 2023 / 15:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι στα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ ο σωστός προγραμματισμός τα τελευταία χρόνια έχει αποδώσει καρπούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι στα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ ο σωστός προγραμματισμός τα τελευταία χρόνια έχει αποδώσει καρπούς. Η ανδρική ομάδα έχει στο μεγαλύτερό της μέρος αθλητές από τα σπλάχνα του ΝΑΟΚ, η γυναικεία έφτασε σε ελάχιστο χρόνο στην Α2 με κορίτσια 14χρονα και 15χρονα, ενώ πίσω και από τις δυο ομάδες υπάρχουν οι ακαδημίες, οι ομάδες παίδων, εφήβων, κορασίδων κλπ που αγωνίζονται και προχωράνε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα (ηλικιακών ομάδων), ενώ αρκετά αγόρια και κορίτσια έχουν κληθεί σε καμπ των εθνικών μας ομάδων, κάτι που δείχνει την ποιότητα των παιδιών. Οι έφηβοι σε δυο εβδομάδες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού έχουν περάσει την α΄ φάση και θα δοκιμάσουν να προκριθούν και μετά την Β΄ φάση (όπως έκαναν οι παίδες Κ-15, το περασμένοι Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα) που θα γίνει 24 με 26 Μάρτη, με τους αγώνες του Ομίλου στον οποίο εντάχθηκαν να γίνεται στη Θεσσαλονίκη, με αντιπάλους ομάδες της Συμπρωτεύουσας (Άρης, Ηρακλής, Φοίβος Συκεών). Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την κλήρωση της Τετάρτης, αλλά και τους Ομίλους είναι κατατοπιστική.
 
Η ανακοίνωση της ΚΟΕ
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/3) διαδικτυακά, η κλήρωση της Β’ Φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (24-26 Μαρτίου).
Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΣΚ Ροή, Νηρέας Χαλανδρίου, Άρης Νίκαιας
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΕΚ, Υδραϊκός
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πανιώνιος, Ιωνικός Νίκαιας, Νηρέας Γέρακα, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Μίλων
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΓΣ Περιστερίου, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Χίου
Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΑΣ Φοίβος, Άρης Θεσσαλονίκης, Νέος Ηρακλής, ΝΑΟ Κέρκυρας
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΑΟΚ, ΝΟΘΑ Καβάλας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΟΦΘ
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, Αναγέννηση Λαμίας, ΟΥΚ Βόλου
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, ΑΕ Χαϊδαρίου
ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ: ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου, Ηλυσιακός
Στην επόμενη Φάση (26-28 Μαϊου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από Ομίλους των 5 και οι 2 πρώτες ομάδες από Ομίλους των τεσσάρων (4), σύνολο 21 ομάδες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια