Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για νίκη τίτλου με Μ. Αλέξανδρο οι Μπενίτσες

Β΄ ΕΠΣΚ – PLAY OFF
07 Απριλίου 2023 / 16:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έμειναν δυο αγωνιστικές για το φινάλε των play off της Β΄ κατηγορίας αλλά η επόμενη που θα γίνει Σαββατοκύριακο μπορεί να κρίνει την πρωταθλήτρια στον Νότιο Όμιλο και την δευτεραθλήτρια που πάει σε νέα μπαράζ για άνοδο, στο Βόρειο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έμειναν δυο αγωνιστικές για το φινάλε των play off της Β΄ κατηγορίας αλλά η επόμενη που θα γίνει Σαββατοκύριακο μπορεί να κρίνει την πρωταθλήτρια στον Νότιο Όμιλο και την δευτεραθλήτρια που πάει σε νέα μπαράζ για άνοδο, στο Βόρειο. Αναλυτικά:
Στο Βόρειο Όμιλο, ο Εθνικός Περουλάδων αντιμετωπίζει τον Δία Κασσιόπης και σε περίπτωση νίκης θα περάσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που αν την διατηρήσει θα έχει τη δυνατότητα σε μπαράζ με τον 2ο του Νοτίου Ομίλου να διεκδικήσει την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία.
Στο Νότιο Όμιλο οι Μπενίτσες χρειάζονται τρεις βαθμούς στα δυο επόμενα ματς για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, αφού σε ισοβαθμία με την Ομόνοια υπερτερούν. Έτσι την Κυριακή στο γήπεδο του Ολύμπου μπορεί αν πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην Α΄ κατηγορία, αν νικήσουν τον Μ. Αλέξανδρο σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 13.30.
Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:
 
Βορ. Όμιλος
Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)
Σάββατο 8 Απριλίου ώρα 16:00
ΑΕ Φαιάκων – Ηρακλής Σφακερών
Εθνικός Περουλάδων – Δίας Κασσιώπης
 
Βαθμολογία
ΑΕ Φαιάκων                       61
Δίας Κασσιώπης               45
Εθνικός Περουλάδων    43
Ηρακλής Σφακερών       29
 
Νότιος Όμιλος
Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)
Κυριακή 9 Απριλίου 2023
13:30 Μπενίτσες – Μ. Αλέξανδρος
16:00 Βολίδα – Ομόνοια
 
Βαθμολογία
ΑΠΣ Μπενίτσες                 54
Ομόνοια                              51
Βολίδα                                                 42
Μέγας Αλέξανδρος        39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια