Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απονομή κυπέλλου στον πρωταθλητή Κέρκυρας 2023, Θιναλιακό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2023
09 Μαΐου 2023 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Κυριακή 7/5 στο γήπεδο των Νυμφών η ΕΠΣΚ έκανε την απονομή του κυπέλλου στον Πρωταθλητή Κέρκυρας του 2023 Θιναλιακός. Προηγήθηκε μια φιλική συνάντηση με ομάδα επίλεκτων, ένα ματς περισσότερο γιορτή πριν την απονομή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Κυριακή 7/5 στο γήπεδο των Νυμφών η ΕΠΣΚ έκανε την απονομή του κυπέλλου στον Πρωταθλητή Κέρκυρας του 2023 Θιναλιακός. Προηγήθηκε μια φιλική συνάντηση με ομάδα επίλεκτων, ένα ματς περισσότερο γιορτή πριν την απονομή.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιάννης Βλαχόπουλος ήταν εκεί κει πολλά μέλη του Δ.Σ. όπου έδωσαν κύπελλο και μετάλλια στους πρωταθλητές. Το γήπεδο σημαδιακό, αφού σε αυτό θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες του ο Θιναλιακός στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Είναι το μοναδικό αδειοδοτημένο και εκεί θα παίξει τα τρία από τα έξι ματς η ομάδα του Βορρά, που φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κατηγορία, ενώ τρία ματς θα δώσει εκτός έδρας.
Για την απονομή και τη σεζόν με ανάρτηση του ο Θιναλιακός αναφέρει:
 
«Σε κλίμα άκρως γιορτινό πραγματοποιήθηκε χθες φιλικός αγώνας του Θιναλιακού με αντίπαλο επίλεκτη ομάδα από πρώην ποδοσφαιριστές του Σωματείου μας καθώς και από παίκτες του Αχιλλέα Νυμφών. Την απονομή του Πρωταθλήματος έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Γιάννης Βλαχόπουλος όπου συνεχάρη Διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του τίτλου καθώς και ευχές για τους αγώνες προβιβασμού που θα ακολουθήσουν για την άνοδο της ομάδας μας στη Γ Εθνική Κατηγορία. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη και όλους τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου Χρήστου Ανεμογιάννη για την φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας την φετινή αγωνιστική χρονιά για την οικονομική και υλική τους βοήθεια και προσφορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φυσικό θεραπευτή της ομάδας Αντώνη Μαρτινο και στην εξαιρετική γιατρό και υπέροχο άνθρωπο Sarah Aladasi που ήταν πάντα μαζί μας.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και την Διοίκηση του Δία Κασσιώπης για την φιλοξενία στο γήπεδο όλη την φετινή χρονιά και επίσης τον πρόεδρο και την Διοίκηση του Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών για την παραχώρηση του γηπέδου για την προετοιμασία της ομάδας μας καθώς και για την διεξαγωγή των αγώνων προβιβασμού στην Γ Εθνική, αρχής γενομένης απ την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου όπου υποδεχόμαστε τον Πρωταθλητή της ΕΠΣ Πρέβεζας Θρίαμβο Λούρου.
Κλείνοντας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον προπονητή μας Σπύρο Δένδια για την επίτευξη του στόχου και κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή ΕΠΣ Κέρκυρας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια