Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4 κορίτσια από την Κέρκυρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιππασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκόπουλου (photos)

ιππασία
19 Μαΐου 2023 / 19:16
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συμμετείχαν η Μαρία Τσιριγγάκη (εφήβων), η Ελισάβετ Μάικα (ενηλίκων), η Αιμιλία Κουρή (Παίδων) και η Κατερίνα Λύκου (Παίδων).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πρωτάθλημα ιππικής δεξιοτεχνίας συμμετείχαν από την Κέρκυρα οι αμαζόνες Ελισάβετ Μάικα (ενηλίκων), Μαρία Τσιριγγάκη (εφήβων), Κατερίνα Λύκου (παίδων) και Αιμιλία Κουρή (παίδων).

Η Ελισάβετ Μάικα του ιππικού κέντρου Silvaland στην Κέρκυρα στην κατηγορία ενηλίκων κατέκτησε εντυπωσιακά τη 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο με τον ίππο askad.

Η Μαρία Τσιριγγάκη πάλι με εξαιρετική εμφάνιση πήρε την 6η θέση με τον ίππο storm ranger.

Η Κατερίνα Λύκου του ιππικού ομίλου Silvaland d κατέκτησε την 12η θέση στη κατηγορία παίδων και έδειξε μια πολύ καλή εμφάνιση με τον ίππο sir cavalier όπως και η 11χρονη Αιμιλία Κουρή με τον ίππο white thunder που βραβεύτηκε με 2 κονκάρδες σε 2 κατηγορίες ως ελληνικό ίππο.

Τα άλογα white thunder και storm ranger είναι ελληνικής παραγωγής και μάλιστα ο white thunder κερκυραϊκής αναπαραγωγής.

Τα δυο άλογα είναι νέα άλογα με πρώτη φορά εμφάνιση σε αγώνες και έχουν εκπαιδευτεί αποκλειστικά από τις αμαζόνες Μαρία Τσιριγγάκη και Αιμιλία Κουρή με εκπαιδεύτρια την διεθνή προπονήτρια Ειρήνη Κοκκολιου.













ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.