Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF Juniors στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κέρκυρας

Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας
02 Ιουλίου 2023 / 20:41

Έλαβαν μέρος αθλητές-τριες υψηλού επιπέδου από 19 χώρες

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Ολοκληρώθηκε σήμερα το παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF Juniors J60 Corfu - Theodoros Kalantzis Cup που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας με μια όμορφη και συγκινητική ομιλία από τον Πρόεδρο Ράπτη Δαμιανό. Έλαβαν μέρος αθλητές-τριες υψηλού επιπέδου από 19 χώρες.

1η θέση Μονά αγοριών : Lawrie Wilkin ( GBR)

2η θέση Μονά αγοριών : Alessandro Mondazzi ( ITA )

1η θέση Μονά κοριτσιών : Artemis Aslanisvili (GR)

2η θέση Μονά κοριτσιών : Gaia Mais ( ITA )

1η θέση Διπλά αγοριών: Alessandro Mondazzi ( ITA )/Constandin Radu ( ROU )

2η θέση Διπλά αγοριών: Christos Glavas ( GRE) / Stavros Mastrogamvrakis (GRE)

1η θέση Διπλά κοριτσιών: Daria Raimondo( ITA )/Gaia Mais ( ITA )

2η θέση Διπλά κοριτσιών: Artemis Aslanisvili (GRE) / Theodora Kousiou (GRE)

Να σημειώσουμε ότι η Άρτεμις Ασλανισβίλι κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της σε ITF juniors ( τελικός μονού κοριτσιών ) μέσα σε 2 εβδομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σαρατζίδη Δημήτρη ( ITF supervisor) για την άψογη οργάνωση του τουρνουά, τον Γαλατιανό Γιώργο ( επιδιαιτητή) , τους Αρώνη Αχιλλέα και Κασταμονίτη Αλκή ( επιδιαιτητές ) , τον Κασταμονίτη Τζέλο ( tournament desk ) , τους γιατρούς του τουρνουά Καλούδη Σπύρο και Γενάργυρο Ιωάννη, τον φυσιοθεραπευτή Γαούτση Μάριο καθώς και τους νεαρούς αθλητές /τριες της ακαδημίας μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αθλητές/τριες και τους συνοδούς τους που μας τίμησαν για άλλη μια χρονιά με την παρουσία τους.

Φέτος είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου ξεκινώντας από τους προκριματικούς ( μονά ) και συνεχίζοντας στο κυρίως ταμπλό τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.

ΦΩΤΟ@ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ