Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου

Πανευρωπαϊκό Νεανίδων
04 Ιουλίου 2023 / 17:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου θα είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίων που θα διεξαχθεί 26/07/23 έως 03/08/23 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δικαίωση για την σχεδόν τρεις δεκαετίες προσπάθεια στην άρση βαρών, του Ηρακλή Ροδίτη, που παλεύει με ελάχιστες βοήθειες το Ολυμπιακό αυτό άθλημα να σταθεί και στην Κέρκυρα. Δικαίωση η συμμετοχή μια αθλήτριας του ΑΣ Αλκίνοος στην Εθνική ομάδα, πράγμα που δείχνει ότι κάτι γίνεται πολύ καλά, έστω και με την ανάγκη υπερπήδησης πολλών εμποδίων.

Η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου θα είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίων που θα διεξαχθεί 26/07/23 έως 03/08/23 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Είναι πάντα κάτι ξεχωριστό ένα παιδί από την Κέρκυρα να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες και η Στεφανία, που αναδείχθηκε σαν κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία της, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια και μπορεί να είναι το παράδειγμα προς μίμηση για να βρεθούν πολλά νεαρά κορίτσια στο άθλημα των Ολυμπιονικών, που επανακάμπτει.

Για την κλήση αυτή ο Αλκίνοος ενημέρωσε, όπως και για τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, αφού σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο, υπάρχει τεράστια ανάγκη οικονομικής στήριξης.

 

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αλκίνοος

 

Ο αγώνας μας συνεχίζεται… μα και δικαιώνεται καθημερινά. Απόδειξη η κλήση στην Εθνική Ομάδα της αθλήτριας μας Στεφανίας Μαρίας Ασημοπούλου που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Κ-20 στην κατηγορία των 55kg, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν και πιστεύουν σε εμάς…. το Οxygen Plus Wellness Center, τα «Τζάμια Σουέρεφ» , την «Χρωμομετάλ (Κολοβός Νίκος) την ελαιουργία «Olive Fabrica – The Governor – Αφοί Δαφνή» επίσης ευχαριστούμε τον εξαίρετο Χειρούργο-Ορθοπεδικό κ. Σπύρο Δαφνή που αφιλοκερδώς στηρίζει τον σύλλογο μας και φροντίζει οι αθλητές μας να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ελπίζουμε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και συνέπεια ώστε να κατακτήσει τα όνειρα της.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια