Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο σημαντικές απώλειες για την οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα

ΑΟ Κέρκυρα
25 Ιουλίου 2023 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δυο ξεχωριστές απώλειες είχε η οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα, αφού έφυγαν από τη ζωή δυο άνθρωποι ξεχωριστοί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο ξεχωριστές απώλειες είχε η οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα, αφού έφυγαν από τη ζωή δυο άνθρωποι ξεχωριστοί. Ο ένας είναι ο Κώστας Σκούπουρας, ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής της «χρυσής ομάδας» της Β΄ Εθνικής, ακολούθησε αρκετούς που ήδη δεν είναι μαζί μας, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο. Είχε ξεκινήσει στον Όλυμπο, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής και γύρισε να παίξει στον ΑΟ Κέρκυρα της Β΄ Εθνικής το 1968. Όταν τελείωσε την καριέρα του σε αρκετές ομάδες κάθισε στον πάγκο σαν προπονητής, είχε κάποια προβλήματα υγείας, έφυγε στα 81 του χρόνια στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας την Τρίτη 24/7, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα είναι την Πέμπτη 26/7 στις 18.00 στο κοιμητήριο της Γαρίτσας. Να σημειώσουμε ότι είναι ο 8ος της παρέας που φεύγει μετά τους Γράψα, Ψάιλα, Ντέντε, Μπίλη, Λυκίσαμ, Σαγιαδινό, Μανέτα όπως τους ξέρουν οι παλιοί.

Από την άλλη η Σόφη Γιούργα, η σύζυγος του «Πατριάρχη του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου» Άκη Γιούργα, πήγε να τον συναντήσει στους ουρανούς. Δυο μεγάλες απώλειες, με τον ΑΟ Κέρκυρα να ενημερώνει, παράλληλα δεν να συλλυπείται τις οικογένειες τους.

 

Η ανακοίνωση

 

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αλίκης Γιούργα για τον θάνατο της μητέρας της Σόφη. Τόσο γνώριμη η Σόφη στην οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα και αγαπητή με την γλυκύτητα που είχε ως άνθρωπος.

Ο δικός μας.. ΑΚΗΣ ΓΙΟΥΡΓΑΣ.. που τόσο πολύ λείπει η ηγετική του φυσιογνωμία σήμερα από τον ΑΟ Κέρκυρα θα συναντήσει ξανά την αγαπημένη του Σόφη. Θερμά συλλυπητήρια και στον δικό μας Σπύρο Σκλαβενίτη και τον εγγονό Άκη καθώς και όλους τους συγγενείς.

Δυστυχώς σήμερα έφυγε από την ζωή και ο Κώστας Σκούπουρας ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κέρκυρα που έγραψε την μεγάλη και ξεχωριστή δική του ιστορία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Να συλλυπηθούμε θερμά και ειλικρινά, σαν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και εγώ προσωπικά, τις δυο οικογένειες.

 

ΦΩΤΟ@ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια