Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Βόνιτσα camp και διασυλλογικός αγώνας 29/8 με 3/9

Βόνιτσα camp
27 Ιουλίου 2023 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο αγώνας θα γίνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ιστιοπλοΐα κερδίζει καθημερινά και περισσότερους φίλους και άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν πιο ενεργά στο χώρο. Στο νησί μας έχουμε μια πολύ καλή παρουσία τόσο σε επίπεδο Συλλόγων όσο και αθλητών και αποτελεσμάτων. Το ενδιαφέρον μεγαλώνει όπως και η δυνατότητα κάποιων να μπουν «σε πιο βαθιά νερά» στο άθλημα. Μια τέτοια ευκαιρία δίνει ο ΝΟ Βόνιτσας 29 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου με ένα camp και διασυλλογικό αγώνα για optimist και ILCA4 που διοργανώνει.

Όπως αναφέρει ο ΝΟ Βόνιτσας κάνει για 2η χρονιά ένα kick-start ιστιοπλοϊκό γεγονός, με τις 3 μέρες προπονητικού camp, τις δυο open διασυλλογικούς αγώνες, προσφέροντας αναμνηστικά δώρα σε όλους, έπαθλα στους νικητές, για κάθε ημέρα της εκδήλωσης lunch box και ελαφρύ απογευματινό γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα γίνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Από την πλευρά του ο ΝΑΟΚ παίρνει την πρωτοβουλία να ετοιμάσει μια αποστολή στη Βόνιτσα για όσους ενδιαφέρονται και το γνωστοποιεί με την υπενθύμιση ότι ως 15/8 πρέπει να γίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής.

 

Η ανακοίνωση/πρόσκληση του ΝΑΟΚ

 

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας διοργανώνει camp και διασυλλογικό αγώνα για optimist και ILCA4 29 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου. Όσοι αθλητές ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, παρακαλούμε να το δηλώσετε στον προπονητή κ. Ευγένιο Γιούργα ή στον Έφορο του τμήματος κ. Δημήτρη Τσατσόπουλο ως τις 15 Αυγούστου ώστε να υπολογιστεί το κόστος της αποστολής.

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια