Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Π. Κοντογιάννη στην Γ΄ Εθνική ο Ιόνιος

Ιόνιος
28 Ιουλίου 2023 / 16:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Ιόνιος επέλεξε έναν άνθρωπο γνώστη και του μπάσκετ αλλά και των Εθνικών κατηγοριών, τον Πάνο Κοντογιάννη, ο οποίος οδήγησε τα τελευταία χρόνια τον Φαίακα και στην Β΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική του Ιόνιου, μέσω της wild card, οι άνθρωποι της διοίκησης έπιασαν δουλειά αφού υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μπουν σε μια σειρά, άλλο είναι η συμμετοχή μιας ομάδας στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ και άλλο στην Γ΄ Εθνική (National league 2).

Κάθε σοβαρή ομάδα ξεκινάει με κλείσιμο προπονητή έστω να γίνει ο σχεδιασμός, η διαμόρφωση του ρόστερ κλπ. Ο Ιόνιος επέλεξε έναν άνθρωπο γνώστη και του μπάσκετ αλλά και των Εθνικών κατηγοριών, τον Πάνο Κοντογιάννη, ο οποίος οδήγησε τα τελευταία χρόνια τον Φαίακα και στην Β΄ Εθνική. Πέραν αυτού γνωρίζει καλά την ομάδα στην οποία ήταν ξανά προπονητής, ενώ δίκαια θεωρείτε ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει αυτή τη στιγμή τον Ιόνιο.

Εκτός από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, ο Ιόνιος ανακοίνωσε όλο το προπονητικό τιμ του Συλλόγου, δηλαδή για την Κ21 και τις Ακαδημίες. 

 

Η ανακοίνωση

 

Η διοίκηση του Α.Σ Ιόνιος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προπονητής της ανδρικής ομάδας στην National league 2, θα είναι ο Παναγιώτης Κοντογιάννης με άμεσο συνεργάτη του τον Κώστα Μακρή.

Προπονητής της ομάδας Κ21 θα είναι ο Σπύρος Δεσύλλας και επικεφαλής της Ακαδημίας ο Βασίλης Νιάκας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και διάθεση για δουλειά για να οδηγήσουν τις ομάδες μας στην επίτευξη των στόχων τους.

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια