Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παρουσία των Κερκυραίων στην συνάντηση Κύπρος - Ελλάδα

Συνάντηση Κύπρος - Ελλάδα
03 Αυγούστου 2023 / 16:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το πρόγραμμα για τους δυο νεαρούς Κερκυραίους αθλητές όριζε ώρα έναρξης 7μ.μ των αγωνισμάτων τους, αυτό σημαίνει ότι την ώρα που κλείνει το άρθρο δεν έχουμε αποτέλεσμα, θα ενημερώσουμε αύριο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τη συμμετοχή του Χριστόφορου Λιτσαρδόπουλου (Κερκυραϊκός ΓΣ) στο άλμα επί κοντώ και του Αρσένη Κουλούρη (ΑΕ Λευκίμμης)στο τριπλούν το απόγευμα της Πέμπτης 3/8, θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή των παιδιών της Κέρκυρας που πήραν μέρος το διήμερο 2 & 3 Αυγούστου στην Λευκωσία στην 37η διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος Κ-18.

Το πρόγραμμα για τους δυο νεαρούς Κερκυραίους αθλητές όριζε ώρα έναρξης 7μ.μ των αγωνισμάτων τους, αυτό σημαίνει ότι την ώρα που κλείνει το άρθρο δεν έχουμε αποτέλεσμα, θα ενημερώσουμε αύριο.

Η Αριάδνη Μήρτσιου «πνίγηκε» στο άγχος και δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι. Αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τα 3,50μ. από όπου ξεκίνησε τις προσπάθειές της, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί. Η 14χρονη Αριάδνη, ίσως η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια που ήταν στους αγώνες, είναι λογικό να «στρεσαριστεί» στην πρώτη της συμμετοχή με την Εθνική μας ομάδα. Είναι το μέλλον του άλματος επί κοντώ, έχει το απίστευτο για την ηλικία της ρεκόρ 4,10μ. που πέτυχε φέτος (6 Ιουλίου στο Περιφερειακό στην Πάτρα) και το μέλλον της ανήκει. Άλλωστε πολλοί μεγάλοι αθλητές με Ολυμπιακά και Παγκόσμια μετάλλια έχουν ακυρωθεί σε αγώνες, είναι σύνηθες φαινόμενο στον αθλητισμό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο επί κοντώ η Αναστασία Μπουμπουλίδη πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 3,80 μ. και στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4 μέτρα. Στη δεύτερη θέση ήταν η Αντριάνα Παντελή από την Κύπρο με 3,10 μέτρα, ενώ όμως είπαμε η Αριάδνη (η καλύτερη με διαφορά από όλες τις άλλες) είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. 

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια