Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέθανε η διερμηνέας-μεταφράστρια Μαρία Τσατσαρώνη

ΠΕΝΘΗ
08 Αυγούστου 2023 / 08:49

Σπούδασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τη θητεία της στον ΠΑΟ μπάσκετ ως διερμηνέας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Αποστόλη Κουρσοβίτη (Κουρσό): Της «Οικογένειας του Ατλαντίς» η Μαρία. Αμέτρητα βράδια μας έβρισκε το ξημέρωμα σε κείνο το πατάρι…με το Μαράκι «πρωταγωνίστρια» στην οργάνωση της εξεταστικής…Της άρεσε να διαβάζει ανάμεσα στα τραπέζια, με τα «αλωνάκια» των συμφοιτητών στη διαπασών κυρίως αν ελάμβανε χώρα κάνα ματς στην τηλεόραση…Τη θυμάμαι να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια με μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη βιβλία, τετράδια, τοστ, καφετιέρα, κούπες με σχέδια, χυμούς…ναι, όλα τα χωρούσε εκείνη η αγκαλιά, μεγάλη σαν τη ψυχή της που κατοικούσε μέσα σε κείνο το μικρούτσικο σωματάκι της…Αντίο Μαράκι μου ! Αντίο Συμφοιτητριούλα μου…!

Συλλυπητήρια ανάρτηση για το θάνατο της Μαρίας Τσατσαρώνη, εξέδωσε στα social media η πράσινη ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν στην ομάδα μας ως διερμηνέας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της".

Η ίδια είχε πει για τις μέρες δίπλα στον Ομπράντοβιτς: «Μιλούσε σερί για εννιά λεπτά και παραπάνω ήταν πραγματικά αξέχαστο! Με είχε κάνει, μάλιστα, και γνωστή εκτός Ελλάδας, όπως με πληροφόρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι από το Ισραήλ πρόσφατα. (γέλια) Ο Ζέλικο έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει συγγνώμη που μιλούσε τόση ώρα»!

Το enimerosi.com εκφράζει συλλυπητήρια σε δικούς και φίλους της Μαρίας.