Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε έντεκα προσθήκες ο Ατρόμητος Στρογγυλής

Ατρόμητος Στρογγυλής
07 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:42

Ο Ατρόμητος Στρογγυλής μετά την απόφαση επιστροφής στα τοπικά πρωταθλήματα (δεν έπαιξε τα δυο τελευταία χρόνια) κάνει αγώνα ώστε να «γεμίσει» το ρόστερ του και να ετοιμάσει μια ομάδα ανταγωνιστική για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος κυρίως, αλλά και του κυπέλλου στο οποίο θα συμμετάσχει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ατρόμητος Στρογγυλής μετά την απόφαση επιστροφής στα τοπικά πρωταθλήματα (δεν έπαιξε τα δυο τελευταία χρόνια) κάνει αγώνα ώστε να «γεμίσει» το ρόστερ του και να ετοιμάσει μια ομάδα ανταγωνιστική για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος κυρίως, αλλά και του κυπέλλου στο οποίο θα συμμετάσχει.

Στα πλαίσια αυτά μετά τους πρώτους εννέα ποδοσφαιριστές που έχει ανακοινώσει, με νέα του ανακοίνωση ενημερώνει ότι ακόμη 11 προστέθηκαν στην ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

Μετά από της αναμενόμενες προσθήκες της ομάδας μας ,με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία με άλλους 11 ποδοσφαιριστές που μόλις έμαθαν ότι ο Ατρόμητος στρογγυλής είναι σε ενεργό δράση , αμέσως έδειξαν την επιθυμία τους να έρθουν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Λευτέρης Θέμας, Μάρκος Οικονόμου, Χρήστος Νικομάνης, Γιάννης Κοσμάς, Αλέξανδρος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Μητσιάλης, Ραφαήλ Αγελαστόπουλος, Θρασύβουλος Καποδίστριας, Καλόγερος, Κριστιάν Ίσογλου, Νικομάνης Σπύρος, Άγγελος Θέμας!

Καλώς ήρθατε παιδιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!

 

Οι προσθήκες αυτές βοηθάνε αφού γίνονται ενωρίς και θα μπορέσει ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γιαννούλης να ετοιμάσει την ομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο αφού ξεκινάει από το μηδέν. Βέβαια ο έμπειρος και από τους κορυφαίους προπονητές στο νησί, έχει τέτοιες ικανότητες να φτιάχνει ομάδες που είναι σίγουρο ότι ο Ατρόμητος πολύ σύντομα θα δείξει τη δύναμή του και δεν θα είναι απλά κομπάρσος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΚ που θα πάρει μέρος.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ