Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Η Βολίδα στην Α΄, νίκησε 4-1 στο μπαράζ τον Εθνικό

ΒΟΛΙΔΑ Κ. ΓΑΡΟΥΝΑ
24 Σεπτεμβρίου 2023 / 20:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα της Βολίδας μπήκε δυνατά στο ματς, αιφνιδίασε τον αντίπαλο και με δυο τέρματα του Κουρμπανίδη στο δεκάλεπτο έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία μετά από τρία χρόνια

Η Βολίδα Κ. Γαρούνα είναι η νικήτρια του μπαράζ ανόδου στην Α΄ΕΠΣΚ, που έγινε στο γήπεδο των Νυμφών (Κυριακή 24/9) με αντίπαλο τον Εθνικό Περουλάδων. Ο αγώνας μπαράζ έγινε για να καλυφθεί  μια θέση στην Α΄ κατηγορία, αφού ο ΠΑΟ Κορακιάνας που είχε δικαίωμα δεν δήλωσε συμμετοχή.

Η ομάδα της Βολίδας μπήκε δυνατά στο ματς, αιφνιδίασε τον αντίπαλο και με δυο τέρματα του Κουρμπανίδη στο δεκάλεπτο έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία μετά από τρία χρόνια. Με ένα ακόμη τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου από τον Καρύδη έγινε το 3-0 στο ημίχρονο και όλα εκεί τελείωσαν, αφού ο Εθνικός έδειξε ανέτοιμος για ένα τέτοιο ματς και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Το β΄ μέρος είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι, απλά στις προσπάθειες του Εθνικού ήλθε η μείωση του σκορ, αλλά ο Σπίνουλας έκανε το 4-1 και έκοψε κάθε διάθεση των κυανόλευκων για διεκδίκηση μιας ανατροπής.

Δίκαιη και καθαρή η επικράτηση της Βολίδας, σε ένα ματς που ο διαιτητής Κ. Γιούργας με τους βοηθούς Γραμμένο και Δράμπαλο, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι ο Εθνικός θα παραμείνει στη Β΄ Κατηγορία και η  Βολίδα θα παίξεις στην Α΄, μάλιστα με βάση το πρόγραμμα που έχει βγει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Φαιάκων εκτός έδρας, μια ομάδα που και αυτή φοράει κιτρινόμαυρα και αυτή ανέβηκε φέτος στην Α΄ κατηγορία.

ΦΩΤΟ@κόσμος και παίχτες της Βολίδας πανηγυρίζουν στο γήπεδο των Νυμφών μετά τη νίκη ανόδου επί του Εθνικού Περουλάδων

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια