Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η διαιτησία των αγώνων του Αστέρα και της ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
08 Nov 2023 / 16:30

Κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές των αγώνων της Γ΄ Εθνικής και το ίδιο έγινε για τα ματς της ερχόμενης Κυριακής. Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες του νησιού μας θα ταξιδέψουν στην Πιερία και τα παιγνίδια θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ.

ΑΘΗΝΑ. Κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές των αγώνων της Γ΄ Εθνικής και το ίδιο έγινε για τα ματς της ερχόμενης Κυριακής. Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες του νησιού μας θα ταξιδέψουν στην Πιερία και τα παιγνίδια θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ.

Στο παιγνίδι Πιερικός – Αστέρας Πετριτή, διαιτητής θα είναι Λ. Ρηγόπουλος και βοηθοί του οι Κ. Μουρτίδης και Γ. Μητρόπουλος όλοι της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο άλλο ματς Βατανιακός – ΑΕ Λευκίμμης, διαιτητής ορίστηκε ο Κ. Δημέρας και βοηθοί του οι Χρ. Νάκας και Κ. Στεργιακούλης (ΕΠΣ Λάρισας).

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και Κερκυραίο διαιτητή σε ματς Γ΄ Εθνικής, είναι ο Χ. Μαργαρίτης που ορίστηκε στο παιγνίδι του Θεσπρωτού με τον Σβορώνο και θα έχει βοηθός του τον Μ. Γραμμένο της ΕΠΣΚ και τον Α. Ζιώγα από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Επίσης στο ματς Βύζας Μεγάρων – ΑΕ Μεσολογγίου ορίστηκαν βοηθοί ο Γ. Μιχαλάς και η Στ. Σατκλίφ της ΕΠΣ Κέρκυρας, με διαιτητή τον Ε. Δρακωνάκη από το Ηράκλειο Κρήτης.