Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διασυλλογικός Αγώνας «Νίκος Πρέσσας»

Ιστιοπλοΐα
13 Δεκεμβρίου 2023 / 19:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με δελτίο τύπου ο ΝΑΟΚ ενημέρωσε για τον Διασυλλογικό Αγώνα Νίκος Πρέσσας που έγιναν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου και αναφέρει:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δελτίο τύπου ο ΝΑΟΚ ενημέρωσε για τον Διασυλλογικό Αγώνα Νίκος Πρέσσας που έγιναν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου και αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 60 αθλητών από επτά ομίλους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε και φέτος, με διοργανωτή τον ΝΑΟ ΚΈΡΚΥΡΑΣ, ο Open Διασυλλογικός Αγώνας Νίκος Πρέσσας, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023. Παρ' όλο που καιρικές συνθήκες του Σαββάτου ήταν μάλλον απογοητευτικές, καθώς επικράτησε άπνοια με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μόνο μια κούρσα στην κλάση optimist, η Κυριακή αποζημίωσε και με το παραπάνω διοργανωτές και συμμετέχοντες, καθώς πραγματοποιήθηκαν 4 κούρσες στην κλάση optimist και 4 στην κλάση ILCA 4(laser).

Η φετινή διοργάνωση είχε και ένα επιπλέον ευχάριστο γεγονός, καθώς καλωσορίσαμε στην ιστιοπλοϊκή οικογένεια έναν ακόμη όμιλο στην περιφέρειά μας, τον Ναυτικό Όμιλο Παξών, που συμμετείχε στον αγώνα με 5 αθλητές optimist και 1 laser οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 10 αθλητές στην κλάση optimist και 3 στην κλάση ILCA 4 οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά. Συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία optimist αγόρια U16 ο Γ. Στρατηγός έλαβε την 1η θέση , ο Χρ. Συλιανέσης την 2η , ο Αν. Καραμπάτσος την 10η, ο Φ. Γιολδάσης την 20η, ο Γ. Τσατσόπουλος την 21η ενώ έλαβε και το κύπελλο του μικρότερου αθλητή της διοργάνωσης , ο Μ. Στρατηγός την 22η και ο Στ. Μαζαράκης την 27η θέση.

Στα κορίτσια optimist U16 η Αγγελική Ματαράγκα έλαβε την 3η θέση, η S.Derevianchenko την 44η και η Εβ. Σαμοΐλη την 46η θέση .

Στα αγόρια ILCA 4 ο Ν. Καραμπάτσος έλαβε την 2η θέση και ο Β. Ντάγκας την 4η.

Στα κορίτσια ILCA 4 η Ελ. Κωστελλέτου έλαβε την 2η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές τους Ευγένιο Γιούργα και Άγγελο Λάμπουρα.

Ευχαριστούμε όλους τους ομίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους εθελοντές, χωρίς την συνδρομή των οποίων η διοργάνωση αυτή δεν θα ήταν εφικτή.

Ακολουθούν δύο ακόμη αθλητικά ραντεβού, ο open Διασυλλογικός Αγώνας "ΝΗΡΙΚΟΣ" του Ν.Ο. Λευκάδας το επόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου και βέβαια το προπονητικό camp και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων 3-8 Ιανουαρίου 2024 στο Μεσολόγγι.

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια