Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μπούμπας στην Ηγουμενίτσα, ο Μώκος στη Λευκίμμη

Γ ΕΘΝΙΚΗ
10 Ιανουαρίου 2024 / 15:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Γενάρη θα ξεκινήσει ο Β΄ γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τις ομάδες του νησιού μας (Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης) να συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της «επιβίωσης», να προσπαθούν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να μείνουν στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή 14 Γενάρη θα ξεκινήσει ο Β΄ γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τις ομάδες του νησιού μας (Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης) να συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της «επιβίωσης», να προσπαθούν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να μείνουν στην κατηγορία. Σίγουρα το έργο τους είναι δύσκολο, με την ΑΕΛ να έχει δυσκολότερο αφού είναι 8 βαθμούς κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική, με τον Αστέρα Πετριτή να ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, την ομάδα την οποία κέρδισε την περασμένη Κυριακή εκεί η Λευκίμμη. Πολύ δύσκολο ματς για την Κερκυραϊκή ομάδα, αφού ο αντίπαλος αν κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας, ουσιαστικά χάνεται. Στο ματς Θεσπρωτός – Αστέρας, διαιτητές ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι Κ. Μπούμπας, Θ. Γκέλης , Δ. Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Ηπείρου (Ιωάννινα)

Στην Λευκίμμη η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στις 2μ.μ. την ομάδα του ΑΟ Νέας Αρτάκης, της ομάδας από την Εύβοια η οποία έβαλε από την αρχή στόχους ανόδου και είναι πολύ δυνατή. Η Κερκυραϊκή ομάδα δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, είναι σε καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά και βλέπει μόνο νίκη. Διαιτητής ορίστηκε ο Δ. Μώκος από τη Θεσπρωτία με βοηθούς από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας τους Ζ. Νάστο και Α. Ζιώγα.

 

Πρόγραμμα (18η αγωνιστική)

Κυριακή 14/1/2024 ώρα 15.00

Θεσπρωτός – Αστέρας Πετριτή

Εορδαϊκός – Σβορώνος

14.00 ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Καστοριά – Βατανιακός

ΠΟ Φήκης – Κιλελέρ α.α.0-3

Ζάκυνθος – ΑΟ Τρίκαλα

Εθνικός Κεραμιδίου-Αναγέννηση Άρτας

Μαγνησιακός – Αστέρας Σταυρού α.α.0-3

Πιερικός – Θύελλα Κατσικά

 

Από το ματς της περασμένης αγωνιστικής Αστέρας Πετριτή – Εορδαϊκός 1-0 ΦΩΤΟ@Α. ΚΑΡΥΔΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια