Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καιρού επιτρέποντος ΑΟ Παξοί – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

Α΄ ΕΠΣΚ
20 Φεβρουαρίου 2024 / 16:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι σύνηθες το φαινόμενο να αναβάλλονται αγώνες της ομάδας του ΑΟ Παξών, αφού είτε η μετάβαση από Κέρκυρα στους Παξούς είτε αντίθετα πολλές φορές δεν γίνεται λόγω καιρού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι σύνηθες το φαινόμενο να αναβάλλονται αγώνες της ομάδας του ΑΟ Παξών, αφού είτε η μετάβαση από Κέρκυρα στους Παξούς είτε αντίθετα πολλές φορές δεν γίνεται λόγω καιρού. Έχουν αναβληθεί αρκετές φορές και φέτος, αλλά για την ομάδα των Παξών που συνεχίζει να κάνει τον ξεχωριστό της αγώνα για να μετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα οι εκκρεμότητες αυτή τη στιγμή είναι για δυο αγώνες με Κεραυνό Αγ. Νικολάου για την 14η αγωνιστική και με ΟΦΑΜ για την 16η και οι δυο με έδρα το νησί των Παξών.

Η Ένωση αρχικά είχε προγραμματίσει το πρώτο ματς να γίνει την περασμένη Τετάρτη, τελικά ορίστηκε για Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και θα γίνει με διαιτητές τους Δράμπαλο, Γκιόκα, Κυπριώτη. Είναι ένα ματς, που με βάση την πρόγνωση του καιρού θα γίνει, χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Κεραυνό, η ομάδα των Παξών χρειάζεται τη νίκη, αν και οι ομάδες είναι στη μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα και δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά με υποβιβασμό.

Η έως τώρα βαθμολογία της Α΄ ΕΣΠΚ:

 

Α΄ ΕΠΣΚ Βαθμολογία
Αναγεν. Περιβολίου       44

Όλυμπος                              38

ΑΟ Κέρκυρα                      38

ΟΦΑΜ                                  37

Μπενίτσες                          29

Θιναλιακός                        27
Κερ. Αγ. Νικολάου          26

Κρόνος Αργυράδων       22

ΑΟ Παξοί                             20
ΠΑΟ Σφακιανάκης          16

Αχιλλέας Νυμφών           14
Βολίδα                                                 9
Ομόνοια                              7

ΑΕ Φαιάκων                       3

**Ένα ματς λιγότερο έχουν ΟΦΑΜ, Κεραυνός Αγ. Νικολάου και 2 οι Παξοί

 

Από τον πρόσφατο (εξ αναβολής) αγώνα των Παξών στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με αντίπαλο τον ΑΟ Κέρκυρα ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια