Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τακτική ΓΣ εκλογές για νέο Δ.Σ. οι διαιτητές ποδοσφαίρου

Διαιτητές του Συνδέσμου της Κέρκυρας
06 Μαρτίου 2024 / 15:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι διαιτητές ποδοσφαίρου του Συνδέσμου της Κέρκυρας πάμε σε εκλογές, αυτό άλλωστε ορίζει και ο νέος αθλητικός νόμος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι διαιτητές ποδοσφαίρου του Συνδέσμου της Κέρκυρας πάμε σε εκλογές, αυτό άλλωστε ορίζει και ο νέος αθλητικός νόμος. Έτσι στην καθιερωμένη ετήσια Γενική τους Συνέλευση η οποία ορίστηκε να γίνει την Κυριακή 10/3 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Δευτέρα 11/3, θα έχουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που πέρασε και της θητείας του νυν Δ.Σ. και στη συνέχεια θα υπάρξει εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

Να σημειώσουμε ότι το νυν Δ.Σ. μετά από μεγάλες μάχες με τις προηγούμενες διοικήσεις της Ένωσης, μπόρεσε με την νυν διοίκηση να βρει τον τρόπο συνεργασίας, η οποία είναι άριστη, οι διαιτητές επέστρεψαν «στο σπίτι τους» μετά από 10 περίπου χρόνια και προσπαθούν να δυναμώσουν το Σύνδεσμο και να τον «μεγαλώσουν». Ήδη τα δυο τελευταία χρόνια έχουν βγει από τις σχολές 10 νέοι διαιτητές (8 είναι μάχιμοι) και η προσπάθεια να εντάξουν και άλλα παιδιά στη διαιτησία είναι διαρκής, σε αυτή δε την προσπάθεια θα έπρεπε και οι ομάδες με τον τρόπο τους να βοηθήσουν.

Στην αίθουσα του Συνδέσμου που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΚ θα γίνει η Γ.Σ. και ήδη οι υποψηφιότητες έχουν αναρτηθεί από 5/3/2024, αφού η προθεσμία υποβολής ήταν ως την Παρασκευή 1/3/2024.

 

Η ανακοίνωση/πρόσκληση του Συνδέσμου

 

Με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Συνδέσμου σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 2/19-2-2024 πράξη του Δ.Σ. ορίστηκε η σύγκλιση τακτικής Γενικής συνέλευσης την 10/3/2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00 στα γραφεία του ΣΔΠΚ.

Θέματα:

1 Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2 Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. έγκριση πεπραγμένων, απαλλαγή ευθυνών Δ.Σ.

3 Έγκριση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής

4 Έγκριση προϋπολογισμού 2024

5 Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. τακτικών και αναπληρωματικών μελών και εξελεγκτικής επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα, Δευτέρα 11-03-2024 στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου όπως τακτοποιηθούν ταμειακώς (τακτικές εισφορές, ποσοστά αγώνων) και όπως συμμετέχουν στις εργασίες της ως άνω Γενικής Συνελεύσεως. Ατομικές προσκλήσεις δεν θα αποσταλούν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γ. Αρμενιάκος        

Ο Γραμματέας. Χρ. Χυτήρης                      

Από την κοπή πίττας του Συνδέσμου Διαιτητών πριν λίγες μέρες ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια