Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια του Οδυσσέα στον πρωταθλητή Ευρώπης Χ. Μουζακίτη

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
24 Απριλίου 2024 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

"Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Οδυσσέα Αυλιωτών εκφράζει τα ολόθερμα της συγχαρητήρια στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού για την τεράστια επιτυχία της, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου UEFA Youth League"

Ο Χρήστος Μουζακίτης από τους Αυλιώτες είναι πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στην μεγαλύτερη επιτυχία του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων. Είναι ένα παιδί που γεννήθηκε στους Αυλιώτες 25 Δεκεμβρίου 2006 (σήμερα 17 ετών και 4 μηνών), από τους μικρότερους ηλικιακά της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από 10 χρονών, παίζει στη μεσαία γραμμή, είναι και έχει ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, είναι αριστεροπόδαρος και αυτός που πέτυχε το πρώτο τέρμα του Ολυμπιακού με κτύπημα πέναλτι στον τελικό επί της Μίλαν. Είναι ένα από τα 4 παιδιά που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα και θα πάει για προετοιμασία την νέα σεζόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, δείγμα της τεράστιας ποδοσφαιρικής του αξίας. Είναι πρεσβευτής της Κέρκυρας και μας έκανε υπερήφανους, όπως και τους χωριανούς του, με την ομάδα του Οδυσσέα να συγχαίρει με ανακοίνωσή της δημόσια τον Χρήστο.

Η ανακοίνωση του Οδυσσέα        

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Οδυσσέα  Αυλιωτών εκφράζει τα ολόθερμα της συγχαρητήρια στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού για την τεράστια επιτυχία της, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου UEFA Youth League.

Ιδιαίτερα όμως επιθυμεί να συγχαρεί τον Αυλιωτινό ποδοσφαιριστή Χρήστο Μουζακίτη για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και τη μεγάλη συμβολή του σε αυτόν τον μεγάλο άθλο. Του εύχεται τα καλύτερα στην καριέρα του.  

ΦΩΤΟ@ ΑΣ Οδυσσέας Αυλιωτών

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια