Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τερέζα Κουρτέση και Σιμόνι Αλμπι του Νηρέα, ξεχώρισαν στο Acropolis Swim Open 2024

ΝΗΡΕΑΣ
30 Απριλίου 2024 / 09:41
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους Παναγιώτης Καλόγερος και ο συνεργάτης του Νηρέα – φυσικοθεραπευτή Μάνος Λεοντάρης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας πολύ απαιτητικός μήνας για τα δελφίνια του Νηρέα,  ΣΙΜΟΝΙ ΑΛΜΠΙ και ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΤΕΡΕΖΑ έφτασε στην 3η του στάση, στην μεγαλύτερη διεθνή κολυμβητική συνάντηση. Ξεκίνησε από τα Γιάννενα με τα Ποσειδώνια (13-14/4 ) αθλητής των αγώνων ο Σιμόνι Αλμπι, αθλήτρια των αγώνων η Τερέζα Κουρτέση, συνεχίστηκε  με τους τελικούς Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος στην  Θεσσαλονίκη (18/4) με την Τερέζα Κουρτέση 2η Πανελληνιονίκης 100 ελεύθερο και ο Σιμόνι Αλμπι 5ος 50 πρόσθιο.

Τελευταίος σταθμός το ACROPOLİS SWİM OPEN 2024 με συμμετοχή 800 αθλητών από 22 χώρες!

Κατάφεραν να προκριθούν και να αγωνιστούν σε δύο τελικούς: Ο ΣΙΜΟΝΙ ΆΛΜΠΙ στον τελικό Νέων Ανδρών 8ος στα 50 πρόσθιο και η Τερέζα Κουρτέση στον τελικό Νέων Γυναικών 5η στα 50 μέτρα ελεύθερο κλείνοντας έτσι έναν κύκλο αγωνιστικών υποχρεώσεων όντας παντού μεταξύ των πρωταγωνιστών! 16 ημέρες ανταπόδοσης και επιβράβευσης των κόπων τους, 16 ημέρες υπερηφάνειας για την κερκυραϊκή κολύμβηση.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους Παναγιώτης Καλόγερος και ο συνεργάτης του Νηρέα – φυσικοθεραπευτή Μάνος Λεοντάρης.

Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές του, τον προπονητή καθώς και τον φυσικοθεραπευτή για την σωστή αποκατάσταση των αθλητών.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.