Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη ανατροπή η Κέρκυρα με Τουράμ 2-1 στην Τρίπολη

ΑΟΚΚ
05 Μαρτίου 2017 / 20:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΤΡΙΠΟΛΗ. Τεράστια νίκη πήρε η Κέρκυρα μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 39΄ με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Μέσο.

 Όμως οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου στην επανάληψη έδειξαν ποιότητα, βοήθησε και η αλλαγή που έκανε ο κόουτς της Κέρκυρας, βγάζοντας τον Κεϊτά και βάζοντας τον Ντουαλά στην θέση του, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα. Έτσι στο 70΄ ο Nτουαλά έκανε το 1-1 αξιοποιώντας φάουλ του Κόντου και ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 80΄ είχαν δοκάρι με τον Μανιά, η Κέρκυρα σκόραρε. Ο πρωταγωνιστής του ματς Ροζέριο Τουράμ στο 83΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, με σουτ στη κίνηση έκανε το 1-2, έδωσε τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα που την κρατάνε στην Σούπερ Λίγκα, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, έχοντας «μαξιλαράκι» ασφαλείας 11 πόντων.
Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου), Δημήτριος Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
 ΑΣΤΕΡΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77' Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς.
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ντιόγκο, Σιόντης, Κεϊτά (46' Ντουαλά), Γεωργίου, Κόντος (73' Νίκιτς), Ντιογκό (63' Επστάιν), Τουράμ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια