Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βίαιο επεισόδιο στη Βουλή

ΒΟΥΛΗ
24 Απριλίου 2024 / 14:06
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κ. Φλώρος, γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο

ΑΘΗΝΑ. Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο έγινε στο Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής γρονθοκόπησε το συνάδελφό του της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Εκείνη την ώρα διεξαγόταν συζήτηση για αίτημα άρσης ασυλίας του Κ. Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρα τους Κ. Φλώρου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε την ανώτερη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, δηλαδή την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο για 15 ημέρες.

Μετά το συμβάν, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο πρόεδρος Κ, Τασούλας έδωσε εντολή στη Φρουρά να οδηγηθεί ο Κ. Φλώρος στις αρχές για αυτόφωρο κακούργημα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr, protothema

ΦΩΤΟ@ reporter.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.