Τρίτη 23.12.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλαρμονική Κυνοπιαστών: Με κερκυραϊκές μελωδίες πλημμύρισε η Αθήνα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
23 Δεκεμβρίου 2025 / 18:09
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, επιβεβαιώνοντας το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο του σώματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με απόλυτη επιτυχία και υπό το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εμφανίσεις της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών στον Δήμο Δάφνης - Υμηττού. Η «καρδιά» της Κέρκυρας χτύπησε δυνατά στην Αθήνα, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση του νησιού μας.

Το Σάββατο και την Κυριακή, οι κεντρικοί δρόμοι και οι πλατείες του Δήμου γέμισαν με τους ήχους της Φιλαρμονικής, ενώ η κορύφωση των εκδηλώσεων ήρθε το βράδυ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου. Στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εορταστική συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, επιβεβαιώνοντας το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο του σώματος.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής επιθυμούν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:

Στον Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού, κ. Νικόλαο Τσιλίφη, και τους Αντιδημάρχους για την τιμητική πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Στην κ. Αργυρώ Βογιατζόγλου για την καθοριστική συμβολή της στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού. Στον Αρχιμουσικό κ. Σπύρο Νίκα, τη σοπράνο κα Εύα Καργιοφύλη και όλους τους μουσικούς μας για την άρτια και συγκινητική τους εμφάνιση. Ιδιαίτερη τιμή για εμάς αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κυνοπιαστών, κ. Δημήτρη Σουρβίνου, καθώς και του Προέδρου της Κερκυραϊκής Ένωσης Αθηνών, κ. Θωμά Σούλου.

"Η μουσική ενώνει και η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών συνεχίζει να πρεσβεύει τον πολιτισμό της Κέρκυρας με υπερηφάνεια."

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.