Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ανδρέας Βιδάλης νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
28 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:47
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Σήμερα λοιπόν, η οικογένεια μας υποδέχεται στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή τον φίλο και συνεργάτη, Ανδρέα Βιδάλη. Χρόνια μουσικός στην National Symphony Orchestra U.A.E., με πλούσιο μουσικό υπόβαθρο"

ΑΘΗΝΑ. Ο Ηλίας Γκογκίδης, αποσύρεται μετά από τέσσερα χρόνια από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης και στην θέση του αναλαμβάνει ο Ανδρέας Βιδάλης. Ο Η. Γκογκίδης ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το εξής μήνυμα αναφερόμενος στην πορεία του στην Ορχήστρα, αλλά και ευχόμενος καλή αρχή στον διάδοχό του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κάθε τέλος και μια αρχή: 2019-2023

Αυτή ήταν η πορεία μου από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης, η οποία σήμερα παραδίδεται μετρώντας συνολικά 16 παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό, βιντεοσκοπήσεις, ηχογραφήσεις, συνεργασίες με συντελεστές της ΕΛΣ, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, συμμετοχή σε τηλεοπτικά γυρίσματα, και άλλα.

Κάθε τι για να προχωρήσει, με τις απαραίτητες ώριμες προσλαμβάνουσες, χρειάζεται ανανέωση. Αυτή η ανανέωση, προσφέρει μια διαφορετική οπτική, πνοή οξυγόνου και καινούργιο όραμα. Όραμα, που σε συνεργασία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο, θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της καλλιτεχνικής περιόδου 2024 όπου και συμπληρώνονται 5 έτη καλλιτεχνικής παρουσίας της Σ.Ο.Μ.Θ.

Σήμερα λοιπόν, η οικογένεια μας υποδέχεται στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή τον φίλο και συνεργάτη, Ανδρέα Βιδάλη. Χρόνια μουσικός στην National Symphony Orchestra U.A.E., με πλούσιο μουσικό υπόβαθρο.

Αγαπητέ Ανδρέα, αγαπητέ αδελφέ από καρδιάς σου εύχομαι καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα.

Εις έργα πολλά!»

ΦΩΤΟ@ Βασιλική Μανουηλίδου

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.