Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η «Μάντζαρος» στο Open με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο

Μάντζαρος
24 Μαρτίου 2024 / 12:27
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Με την ευκαιρία της συναυλίας της στο Μέγαρο Μουσικής και της συμμετοχής της στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

ΑΘΗΝΑ. Στην εκπομπή «ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ» του OPEN με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο φιλοξενήθηκε το κουιντέτο χαλκίνων της ΦΕΜ, παρουσία του Αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη, αν. Αρχιμουσικού Σπύρου Ρουβά και Αντιπροέδρου του ΔΣ Γιάννη Κοντού με την ευκαιρία της συμμετοχής του Μουσικού Σώματος στην στρατιωτική παρέλαση της πρωτεύουσας την 25η Μαρτίου.

225 συνολικά μουσικοί θα παιανίσουν ενώπιον της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, επίσης Κερκυραίου, Νίκου Δένδια.

Επίσης απόψε το βράδυ η ΦΕΜ θα πραγματοποιήσει μεγαλειώδη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», με έργα που σχετίζονται με την Ελληνική Επανάσταση και σε σύμπραξη με την Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η παρουσία της «Μάντζαρος» στην στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών της 25ης Μαρτίου θεωρείται ιστορικής σημασίας, δεδομένου ότι για πρώτη φορά σε αυτήν συμμετέχει πολιτική Μπάντα.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.