Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με επιτυχία και το 21ο παγκόσμιο τουρνουά τένις εφήβων στην Κέρκυρα

τένις
15 Ιουλίου 2017 / 10:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Εφήβων ITF JUNIOR CIRCUIT CORFU 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης για εικοστή πρώτη συνεχή χρονιά με την συμμετοχή 130 περίπου αθλητών και αθλητριών από 25 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους.

Το τουρνουά αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική διεθνή διοργάνωση που γίνεται στο νησί. Οι αγώνες άρχισαν 30/06 και τελείωσαν στις 08/07/17 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης.
 
Τα αποτελέσματα
 
Στο μονό κοριτσιών επικράτησε ηΕλληνίδα ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ 6 - 4 6 - 4 της Ρωσίδας DOMNINA KSENIA.
Στο μονό αγοριών επικράτησε ο Βρετανός DAVISGEORGE2 - 6 6 - 1 6 - 2 του Ιταλού ARNALDI MATTEO.
Στο διπλό κοριτσιών επικράτησαν οι PIALOVRIC ( ΣΛΟΒΕΝΙΑ) - BETINATOKAC ( ΤΟΥΡΚΙΑ) 6-2 7-5 των ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ - ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ (ΚΥΠΡΟΣ).
Στο διπλό αγοριών επικράτησαν οι Έλληνες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 6 - 4 6 - 4 των RAPHAEL LOYKAS (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) - ΠΑΡΙ ΠΕΝΤΟΥΣΗ.
Από τα αποτελέσματα καταδεικνύεται η παρουσία των Ελλήνων αθλητών, οι οποίοι διέπρεψαν στην Πρέβεζα στην Κέρκυρα και ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και στα Ιωάννινα. Το ITF JUNIOR CIRCUITπου διοργανώνεται κάθε χρόνο στην ΚΕΡΚΥΡΑ είναι το πρώτο σε βαθμολογία διεθνές πρωτάθλημα από τα τρία συνεχόμενα διεθνή πρωταθλήματα που διεξάγονται στη χώρα μας.
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΝΙΑΣ.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού σε όλο το διάστημα των αγώνων. 
Ευχαριστούμε την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το Δήμο Κέρκυρας και όλο το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες .