Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ζακύνθου από την άγρια δολοφονία

Ζάκυνθος
28 Μαΐου 2018 / 21:19

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Ζακύνθου από τον αποτρόπαιο θάνατο του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου τα μεσάνυχτα στις Βολίμες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί. 

Όπως αναφέρεουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος συνταξιούχος φέρει πολλαπλά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Μάλιστα, τα κυριότερα τραύματα είναι στο πρόσωπό του, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ φέρει τραύματα στα χέρια και τη θωρακική χώρα. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αυτή τη στιγμή, έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ζακύνθου, ένας 60χρονος, συγχωριανός του θύματος και ανακρίνεται. Από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ερευνάται, αν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.