Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απολογιστική Γ.Σ. και εκλογές στον Όλυμπο

Όλυμπος
24 Ιανουαρίου 2019 / 16:56
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή 27/1, ο Όλυμπος θα κάνει απολογιστική Γενική Συνέλευση, ενώ θα γίνουν και αρχαιρεσίες.

Είναι η δεύτερη φορά που καλούνται τα μέλη να παρευρεθούν, αφού η πρώτη ήταν την περασμένη Κυριακή, η οποία δεν έγινε λόγω μη απαρτίας και θα γίνει σίγουρα το πρωί με ώρα έναρξης 11:00.
Στη Συνέλευση θα υπάρξει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σημερινής διοίκησης που έχει πρόεδρο τον Δημοσθένη Σφήκα από τον Αύγουστο του 2017. Παράλληλα θα γίνουν και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η τωρινή διοίκηση η οποία είχε αναλάβει σε μια δύσκολη καμπή τα ηνία του Ιστορικού σε μια θυελλώδη Γ.Σ. τον Αύγουστο του 2017, είχε βάλει στόχο δυο πολύ σημαντικούς στόχους. Ο πρώτος ήταν η ομάδα να επιστρέψει τουλάχιστον στην Α1. Ο δεύτερος και πιο σημαντικός ήταν η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο και αυτό μπορεί να μην έχει γίνει ως τώρα, όμως είναι εξασφαλισμένα τα κονδύλια από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχουν προχωρήσει τα πάντα, έχει γίνει και η δημοπράτηση και αν δεν υπήρχε η γνωστή γραφειοκρατία το έργο θα είχε ολοκληρωθεί. Είναι έργο ζωής για τον Ιστορικό, ο οποίος εκτός από τον Όλυμπο, τις Ακαδημίες και το τμήμα παλαιμάχων, έχει και τη Θύελλα και έχει ξεσπιτωθεί αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος. Το νυν Δ.Σ. έχει κάνει κάποια βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και περιμένει τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία και να δρομολογηθεί με συγκεκριμένες ημερομηνίες η εργασία αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια