Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έρχεται ο Μητσοτάκης τον Φεβρουάριο. Κέρκυρα και Ιόνια, ψηλά στην ατζέντα των εκλογικών επιδιώξεων της ΝΔ

ΝΔ
31 Ιανουαρίου 2019 / 15:13

Σύμφωνα με το Γραφείο της υποψήφιας περιφερειάρχη Ιονίων, Ρόδης Κράτσα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει σε ανοικτή, πολιτική εκδήλωση ενώ θα προεδρεύσει και σύσκεψης στελεχών των ΝΟΔΕ των Ιονίων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται η επίσκεψη στο νησί του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το Γραφείο της υποψήφιας περιφερειάρχη Ιονίων, Ρόδης Κράτσα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει σε ανοικτή, πολιτική εκδήλωση ενώ θα προεδρεύσει και σύσκεψης στελεχών των ΝΟΔΕ των Ιονίων. Πρόκειται για την επισφράγιση της προσπάθειας της ΝΔ να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της κας Κράτσα στην Περιφέρεια αλλά και την ανάκτηση της βουλευτικής έδρας, επιδίωξη που επιβεβαιώνεται και από την πληθώρα υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος (Βρούτσης, Ζαχαράκη) που προγραμματίζεται να επισκεφτούν την Κέρκυρα με κάθε προσφερόμενη αφορμή και εκδήλωση.
Στο μεταξύ διενεργούνται δημοσκοπήσεις και έρευνες κοινής γνώμης που κατά τους τυχαίως ερωτηθέντες μπορεί και να αποκαλύπτεται και ο εντολέας τους εφόσον π.χ. στις ερωτήσεις για τις προτιμήσεις στην Περιφέρεια δεν περιλαμβάνεται καν ο Σπ. Σπύρου ενώ ανάλογες παραλείψεις κομμάτων παρατηρούνται και για τις βουλευτικές εκλογές.