Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η σατυρική κωμωδία «EL-LAS VEGAS» στο Πνευματικό Κέντρο στον Ποταμό

EL-LAS VEGAS
08 Απριλίου 2019 / 13:22
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πιο αστεία σατυρική κωμωδία της χρονιάς με τον τίτλο

 «ΕΛ-ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ»  σε κείμενα Γιώργου Γαλίτη και Προκόπη Αναλύτη , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο «Ποταμός», επιστρέφει   στο  Πνευματικό κέντρο Παναγίας Ελεούσας  στον Ποταμό  για μία και μοναδική παράσταση, την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 20:30 για να σας χαρίσει μια βραδιά άφθονου γέλιου.
Λίγα λόγια για το έργο:
 Ο Πιλότος της κωμωδίας για το ταξίδι στο ΕΛ-ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ Προκόπης Αναλύτης ή Νικήτας ή Τηλέμαχος ή Ανέστης Γαβριήλ σας καλεί στην ταβέρνα του να λύσετε το μυστήριο μιας Κλοπής !Ύποπτοι και κατηγορούμενοι θα κληθούν από τους ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ μας ενώ τα κακώς κείμενα ,μιας κρυφής; αγοραπωλησίας της Ελλάδας, κάποιου… Υπουργού ξεπλένει…. κατόπιν εορτής πάντα… ένας Πυροσβέστης;! Και φυσικά χορός , τραγούδι….6868357 φακελάκια σωρό στους Γιατρούς κι αυτά…
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Σκηνοθεσία : Προκόπης Αναλύτης
Κείμενα: Γιώργος Γαλίτης- Προκόπης Αναλύτης
Σκηνικά- Κοστούμια : GIGI
Μουσική παράγωγη-Ενορχηστρώσεις : Σταμάτης Σεραφείμ
Χειρηστής ήχου- φωτών: Αντώνης Καρέτσος
Εκτέλεση παραγωγής :The 3 ARTS PRODUCTIONS
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Προκόπης Αναλύτης
Βασίλης Πανδής
Σταμάτης Σεραφείμ
Σπύρος Αναλύτης
Και η Γεωργία Λευθεριώτη
TIMH :
Γενική είσοδος: 5 ευρώ.
Διάρκεια παράστασης: 90’( Χωρίς διάλειμμα)
Προπώληση στο κατάστημα καλλυντικών ‘’ Charme’’ ( Γερ. Μαρκορά 32α) & στα γραφεία του συλλόγου ,Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή 18:00- 19:00, Σάββατο 11:00- 13:00. 
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.