Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες που το 2018 ήταν στην Κέρκυρα, φέτος συνεδρίασαν στη Ρόδο και βράβευσαν την Κουντουρά

ΡΟΔΙΑΚΗ
15 Μαΐου 2019 / 08:54

ΡΟΔΟΣ. Ως η πλέον υποστηρικτική υπουργός στον τουρισμό, τιμήθηκε από την Ένωση Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων «Asta International Showcase», η τέως υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά.

Η απονομή του βραβείου έγινε από τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Αμερικανών πρακτόρων κ. Robert Duglin που αναφέρθηκε στις προσπάθειες και στην πολιτική που άσκησε η κ. Κουντουράη οποία από την πλευρά της αναφέρθηκε στην συλλογική προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνηση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να αυξηθούν κατά 35% οι αφίξεις αμερικανών τουριστών στην χώρα μας.
Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Σάββας Περδίου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (fedHATTA) κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.
Η απονομή της τιμητικής διάκρισης έγινε στο πλαίσιο συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα στη Ρόδο σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (fedHATTA), το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.
Η διοργάνωση έρχεται σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης διεξαγωγής του συνεδρίου ASTA Destination Expo στην Αθήνα την άνοιξη του 2018, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τη FedHatta, όπου πήρε μέρος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.