Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με έξι μετάλλια επέστρεψαν οι μικροί κολυμβητές του ΝΑΟΚ από την Αρτα

Αρτα
12 Ιουνίου 2019 / 10:33
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον πιο θετικό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τους μικρούς κολυμβητές του ΝΑΟΚ το Σάββατο 8/6 στην

 Άρτα, όπου πραγματοποιήθηκαν οι θερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-10-11-12 ετών) και η θερινή ημερίδα ορίων για τις αγωνιστικές κατηγορίες. Η προαγωνιστική ομάδα του ΝΑΟΚ συμμετείχε με 7 αθλητές. Επέστρεψε με 6 μετάλλια (1 χρυσό, 4 ασημένια και 1 χάλκινο) καθώς και με 2 τέταρτες θέσεις. Όλοι βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε με 2 αθλητές. Ένα ακόμα όριο, στα 100 μετρά ελεύθερο και βελτίωση τον ατομικών τους ρεκόρ και από τους δυο ήταν ο απολογισμός της ημέρας. Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή χρονιά με πολλές εμπειρίες και επιτυχίες.
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον προπονητή Μακρυδάκη Κων/νο και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα ( Μπάμπη Βαρσάκη, Δημουλή Νίκο)  και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον και καλή συνεχεία στην προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ιουλίου.  

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.