Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλη μια χρονιά επιτυχιών έκλεισε για τον ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας

ΑΠΣ Ηρακλής Κέρκυρας
10 Ιουλίου 2019 / 06:45
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άλλη μια χρονιά έκλεισε με επιτυχία για τον ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας. Στις 22 και 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν

οι εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών στη Σχολή στο Σολάρι, στις οποίες πήραν μέρος πάνω από 80 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στις 24 και 25 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν με τις απονομές που έγιναν στην πόλη στο Σολάρι αλλά και στη Ρόδα. Απόλυτα ικανοποιημένοι ήταν, τόσο ο προπονητής όσο και οι προπονήτριες του Συλλόγου, από την προσπάθεια και το ήθος όλων των αθλητών και αθλητριών.

Λίγα λόγια για τον ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλής Κέρκυρας ιδρύθηκε το 2008 και είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ. Αθλητισμού. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στο νησί μας που είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.
Στον τομέα του Ταεκβοντό ξεκίνησε τα πρώτα βήματα το 2009 και από τότε έχει πετύχει ραγδαία ανάπτυξη αυτού του αθλήματος στον τόπο μας. Ο Σύλλογος λαμβάνει μέρος σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σημαντικές και πολλές διακρίσεις. Συμμετέχει σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, πρωταθλήματα Β. Ελλάδας και σε διεθνή πρωταθλήματα.
Τα τελευταία 5 χρόνια που συμμετέχει στα Πανελλήνια πρωταθλήματα έχει καταφέρει να είναι κάθε χρονιά στα μετάλλια έχοντας κατακτήσει έξι πανελλήνιες νίκες. Επίσης ο Σύλλογος συμμετέχει σε φιλικά πρωταθλήματα για μικρούς και αρχάριους αθλητές.
Κάθε χρόνο διοργανώνει εσωτερικό πρωτάθλημα για τους μικρούς αθλητές, διάφορες εκδηλώσεις – επιδείξεις, καθώς και το Φεστιβάλ Αθλητισμού Πολιτισμού και Αλληλεγγύης. Συμμετέχει – διοργανώνει σε αθλητικές κατασκηνώσεις.
Βρισκόμαστε σε ένα άνετο και φιλικό χώρο, στο Σολάρι στο 2 ο χιλ. Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας δίπλα στον Σκλαβενίτη. Και στη Ρόδα στο Γυμναστήριο Kinisis.
Λειτουργούν τμήματα: παιδικά, αρχαρίων, ενηλίκων, τεχνικά, αγωνιστικά.

 
 


Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.