Αιχμές Γαλιατσάτου προς Κράτσα για τις αθλητικές υποδομές: Όσοι δεν γνωρίζουν, ας μη μιλούν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγχαρητήρια στις δύο Κερκυραίες αθλήτριες, Καρύδη και Δόση, έδωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

25
Ιουλίου / 2019

κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Θα έχουμε την ευκαιρία να τα εκφράσουμε και στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο και θα δούμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους στο μέλλον» προανήγγειλε.
Ωστόσο δεν παρέλειψε να απαντήσει στη νέα Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, η οποία, συγχαίροντας επίσης τα δύο κορίτσια, έκανε λόγο για υποβαθμισμένες αθλητικές υποδομές.
«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούμε τις βολές κάποιων που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα σήμερα στα Ιόνια Νησιά, για το πώς ήταν οι υποδομές το 2014 όταν αναλάβαμε και πως είναι σήμερα. Καλό είναι όσοι δεν γνωρίζουν να μην μιλούν» είπε ο κ. Γαλιατσάτος. «Αν θέλουν να ασχοληθούν ας ψάξουν τι υποσχέσεις έδιναν οι ομοτράπεζοί και ομοϊδεάτες τους, πριν μερικά χρόνια όταν ερχόντουσαν ως υπουργοί αθλητισμού στην Κέρκυρα, χωρίς να γίνει ποτέ τίποτα. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή στηρίξαμε κάθε είδους αθλητική υποδομή με όποιο τρόπο μπορούσαμε και στα πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων μας».    

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ