Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημο ξεκίνημα του ΑΟΚ με Λεωνίδα Βόκολο προπονητή

ΑΟΚ Κέρκυρα
10 Αυγούστου 2019 / 11:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από την αβεβαιότητα αρκετών εβδομάδων και τον προβληματισμό

για το «τι μέλλει γενέσθαι» με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, ήλθε η πρώτη επίσημη ανακοίνωση που ουσιαστικά σημαίνει την έναρξη της νέας σεζόν για την ομάδα, με λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα λειτουργήσει να έρχονται τις επόμενες μέρες.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται και οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, ενώ αλλάζει και ο αθλητικός διευθυντής όπου τη θέση του Τάσου Βενέτη, μετά από χρόνια αναλαμβάνει ο Θ. Αντωνάκος.
Σίγουρα ο πρόεδρος κ. Λ. Γεωργακόπουλος, που μας είχε διαβεβαιώσει πριν 3-4 μέρες ότι θα έχουμε αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο, ήξερε πολύ καλά τι πρόκειται να γίνει και όλα δείχνουν ότι θα πάρουν το δρόμο τους, με τις πολλές δυσκολίες που έχουν μπροστά τους όλοι, αλλά θα παλέψουν έτσι ώστε η ομάδα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τις επίσημες υποχρεώσεις. Χρειάζεται πολλούς παίκτες και υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές για τον ΑΟΚ που καθιστά δύσκολη τη συνέχεια, αλλά έχει συνηθίσει η ομάδα στα δύσκολα.

Η επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου 10/8/2019
Ο Λεωνίδας Βόκολος αναλαμβάνει την Κέρκυρα
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή
Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας
αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο
Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα.
Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και
τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια