Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσαν Αν. Θεοδωράκης και Αλ. Λέτσο στην ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
16 Αυγούστου 2019 / 12:24
Σπύρος Πίκουλας

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ). Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Νότου» συνεχίζεται από τις 5/8 που ξεκίνησε, με αμείωτο ρυθμό και διπλές προπονήσεις (με ρεπό στις 15 Αυγούστου), με τους παίκτες να προετοιμάζονται για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ΑΕ Λευκίμμης που φέτος δεν προχώρησε σε ηχηρές και πολυδάπανες μεταγραφικές κινήσεις (παικτών και προπονητικού τιμ), κρατάει παίκτες που έχουν δώσει πολλά στην ομάδα και η προσφορά τους έχει εκτιμηθεί. 
Ο Ανδρέας Θεοδωράκης είναι ένας παίκτης που τίμησε τη φανέλα τα τελευταία τρία χρόνια, πήρε πρωτάθλημα στην Α1 και ήταν από τους πρωταγωνιστές και τις δυο σεζόν στην Γ΄ Εθνική. Η απόφαση της διοίκησης και του προπονητή Σπύρου Παλαιοχωρίτη είναι να συνεχίσει με την ομάδα και αυτό θα κάνει, με το Δ.Σ. να επιβεβαιώνει την συμφωνία. 
Πέραν αυτού ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Λέτσο είναι ο εκλεκτός για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα για φέτος. Ήταν στην ΑΕΛ πέρσι το πρώτο εξάμηνο, αλλά έφυγε το Γενάρη για προσωπικούς λόγους (στο εξωτερικό ειπώθηκε), όμως η ομάδα εκτίμησε ότι είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ και αξίζει να επανέλθει και να ξαναφορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας», συμφώνησε μαζί του και τον επανέφερε.  
Οι ανακοινώσεις:   
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Θεοδωράκη. Ο «Τεό» θα παραμείνει κάτοικος Λευκίμμης για 4η συνεχόμενη χρονιά. Με τον Ανδρέα έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου , του «Σούπερ καπ», την συμμετοχή στην Γ ' Εθνική, αλλά και την παρουσία της ομάδας μας στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος ερασιτεχνών.  
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο κόσμος της Λευκίμμης του εύχονται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα της «Βασίλισσας».
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Λέτσο. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει την υγεία του και να επιτύχει τους προσωπικούς στόχους του με την φανέλα της Α.Ε.Λ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια