Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένταση ξανά στο Επιμελητήριο, νέα πρόσκληση για συνεδρίαση

Επιμελητήριο
19 Nov 2019 / 10:22
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ακόμα πρόσκληση να συνέλθει η γενική συνέλευση της Αναπτυξιακής (ΑΝΕΤΕΚ) του Επιμελητηρίου και να συνεδριάσει η Διοίκησή του, στις 18:00 και τις 19:00 αντιστοίχως.

Θα είναι η πολλαστή φορά, μάλλον η τρίτη, καθόσον σε όλες τις προσκλήσεις δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον και έτσι δεν σημειώνεται απαρτία ώστε να συνέλθει το Σώμα και το Όργανο. Τη Δευτέρα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η απροθυμία των μελών, γεγονός που οδήγησε τους εναπομείναντες σε υπαρξιακές αναζητήσεις για το παρόν και το μέλλον του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές δυο τουλάχιστον φορές αποτράπηκε από τους ψυχραιμότερους να κορυφωθεί η ένταση λόγο τον λόγο και η απειλή συμπλοκής ανάμεσα σε συμβούλους της Διοίκησης, προερχόμενους μάλιστα από την παράταξη που πλειοψήφισε στις αρχαιρεσίες. Εάν γίνει κατορθωτό να συνέλθει η συνέλευση της ΑΝΕΤΕΚ, το θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η λύση της και η τύχη του προσωπικού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.