Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει για μείον 6 αν δεν πληρώσει Κόντο και Ζορμπά

ΑΟΚ Κέρκυρα
26 Nov 2019 / 16:32
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Από τη μία η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με 18 ποδοσφαιριστές,

αλλά η κατάσταση δε σταματάει εδώ. Δύο νέες προσφυγές εκδικάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπως αναφέραμε την περασμένη βδομάδα, των Αλ. Κόντου και Π. Ζορμπά. Περιπτώσεις, στις οποίες ο ΑΟΚΚ, προφανώς δεν είχε καμία τύχη να κερδίσει και έτσι, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση για τους δυο πρώην ποδοσφαιριστές της κερκυραϊκής ομάδας. Σύμφωνα με αυτή θα της αφαιρεθούν από τρεις βαθμοί για τον καθένα αν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές προς αυτούς.
Η απόφαση: «Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Κόντου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 384/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζορμπά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια